Eveeett! Tahmininiz dogru hediyem geldi. Once sunu soyliyim acayip duygu oldum alinca kutuyu, salya sumuk durumlarindaydim. Hem mektubu okudum, hem agladim. Insanin kalbine yakin hissettigi ama aslinda tanimadigi birinden hediye almasi daha bi anlamli sanki!
Hediyem demek ayip olacak Gulnur'cum bi dolu sey gondermis. Bi kere kirmizi el orgusu sapkama ve atkima bayildim. Tam benlik! Ya Taylan'nin ve Ozge'nin sapkalarina ne demeli? Super! Tam sevdigim ve bi turlu yapmayi beceremedigim Peru sapkalarindan Gulnur'cum orup gondermis. (Tanri sizi inandirsin evde 5 sis olmadigi icin bi gece oturup evdeki Chin yemek cubuklariyla ormustum azim yapip da bi seye benzememisti, semsert olmustu...sonunda da zaten Ozge'nin koca kafali bebegine sapka oldu )
Bitmedii! Bi paket Turk kahvesi...icip senin icin kapayacagim cok esasli fal bakan arkadasim var
E Gulnur Allah iyiligini versin yillardir Canakkale peynir tatlisi yemedigimi nerden bildin de onu bile sigdirdin. Onumuzdeki hafta annem gelince yapicam
Cocuklara gonderdigin okul sarkilari cdsi, canakkale belgeseli cdleri, tahta truva ati, canakkale kitapcigi,yun carik hepsi harika!
Ozge'ye bak Gulnur Teyze neler gondermis dedim cdyi kaptigi gibi asagi indi. Karsiliginda stickerlarini alip gelmis fotografinizda Mustafa ile sana gosteriyo.
Bu arada ey site halki bu Gulnur var ya...hiiic torun torba sahibi bi hatun gibi diil haa!
Gulnur, sizi gormek guzel oldu, hepiniz cok tatli cikmissiniz fotograflarinizda.
Hepinizi sevgiyle kucakliyor ve coooooooooooook tesekkur ediyorum hediyeler icin. Tanri gonlune gore versin melek arkadasim