Sevgili Arkadaşlar,
Sizlerden bir ricam olacak... Biliyorsunuz, aycicek (Ayşe) arkadaşımızın biricik kızı Nevra bugün bir yaşına bastı. Nevra, Hollanda'daki bir çocuk sitesinin Ayın Bebeği yarışmasında başı çekmekte. Acaba, bugün ve de olanaklıysa bu ay boyunca www.babycentrum.com adlı bu siteye girip, prensesimize oy verebilir miydiniz?
Şimdiden çok teşekkür ediyoruz... Sevgili Ayşe, benim bu ricam karşısında, lütfen utanma, tamam mı! Ben Nevra'cığımın menajerliğini üstlendim gönüllü.
.................................
Nasıl oy kullanılacağı:
http://www.babycentrum.com/
Sol sütundan Baby van de maand'ı seçtikten sonra oyunuzu veriyorsunuz. E-posta adresinize gelen doğrulayıcı postadaki linki tıklayınca oy geçerli sayılıyor.
Baby van de maand'ı tıklayınca aday sayfası açılıyor. Zaten kızımız başta. Fotonun altındaki yuvarlağa tıklıyorsunuz. Sayfanın altında iki kucuk kutucuk var. Üsttekinde 'Ja naam' diyor, oraya adınızı yazıyorsun. 'Geldig E-mail adres' yazana da e-posta adresini yazıyorsunuz. Kutuların altında üzerinde 'Breng je stem uit yazan çubuğu tıklıyorsunuz. Sonra kendi e-posta adresine giriyorsunuz. Size mesaj gelmiş oluyor. Mesajda bir link var, onu tıklayınca oyunuz etkinleşiyor. Nevra'cığım da oyları topluyor.
Aynı IP numarasından ancak 24 saat geçtikten sonra oylama yapılabiliyor.
SAĞOLUN!