1. Sayfa - Toplam 4 Sayfa var 123 ... SonuncuSonuncu
Toplam 40 sonuçtan 1 ile 10 arasındakiler gösteriliyor.
    Blog Girişleri
    1

Pitbull sever misiniz

3 Pitbull parçalayıp öldürdü

Zafer ATAMER/CENEVRE, (DHA)

İsviçre’de Zürih Kenti yakınlarındaki Oberglatt banliyösünde, ‘Pitbull’ cinsi üç köpek, önceki sabah 6 yaşındaki Türk çocuğu parçalayarak öldürdü.

İsviçre basınında adı Süleyman Yıldırım olarak açıklanan çocuk, 5 bin 200 kişinin yaşadığı Oberglatt’ta, kreşe giderken üç Pitbull’un saldırısına uğradı. Köpekler, sabah 08.45’te evden ayrılan Süleyman Yıldırım’ı yüzünden ve boğazından ısırarak ağır yaraladı. Olaydan hemen sonra çevreden yetişenler, kanlar içinde kalan küçük Süleyman’ı helikopterle hastaneye kaldırmak istediler. Ancak çocuk olay yerinde son nefesini verdi. Süleyman’ın annesi Adile Yıldırım, haberi alır almaz olay yerine geldi, ancak o da fenalık geçirince hastanede tedavi altına alındı.

SAHİPLERİ TUTUKLANDI

Köpeklerin sahibi olan İtalyan aile ise buraya bir ziyaret için geldiklerini, sabah yürüyüşüne çıkardıkları köpeklerine sahip çıkamadıklarını söyledi. Polis, saldıran köpekleri iğneyle uyuturken, sahiplerini de tutukladı.

http://www.hurriyet.com.tr/gundem/3594980.asp?m=1&gid=69

Re: Pitbull sever misiniz

cemilem ,

ne korkunc bir haber ..

amanin allah korusun..

bu tur kopekleri olanlar ne diye "maske" takmazlarki :-x

Madem böyle bir köpeğin var,sahip çıkamayacaksan neden alıyorsun.
    yazık olmuş küçücük ana kuzusuna

4. Re: Pitbull sever misiniz

sen kopegıne sahıp cıkamadın dıye bır anne yavrusu gıttı...
    cok yazıkk...

kopeklerı uyutmuslar butun ceza bumuymuss

sevmek mi NEFRET ediyorum desem az bile gelir.
    bu hayvanlarin silahtan farki yok, genelde yanlis kisilerin elinde olan bu canavar mahluklari gördükce sinirim zipliyor her seferinde.

bu köpeklerin sahiplerinin verdigi klasik bir imaj vardir: uyusturucu-siddet-toplumun disinda kalmislik-carpik ve ezik karakterli insanlar.

o kadar cok örnegini görüyorum ki yasadigim yerde , insan bunlara laf söylemeye bile korkuyor gercekten. bakislari bile ayni köpekleri gibi sahiplerininde. küstah-saldirgan-agrasif kesinlikle tehlikeli...

simdiye kadar olan olaylar tamamen bu cinsin yasaklanmasina yetmedi ne yazik ki ; oysaki ayni bu bahsettigin olay gibi bir cok cocuk ve yetiskini ölesiye isirdi bunlar

bence adam öldürmeye tesebüsle yargilanmalilar cünkü bu hayvanlari zaptetmek her köpek sahibinin harci degil ama hepsi nedense korkakliklarini bu köpeklerle bastiriyorlar.

bu örnekte bir acayip 1 tanede degil 3 tane bu köpeklerden :-x

aman daha fazla gerilmek istemiyorum, hayvan sevgisi olan biriyim ama bunlar haric.

cok uzucu bir olay
    Allah kimseye yasatmasin
    köpek sahibi olmak sorumluluk ister hele bu ve benzeri cins saldirgan köpekleri agizlik takmadan tasma ile dahi disari cikarmamak lazim, bazi insanlarin sorumsuzlugunun bedelini baskalarinin ödemesi cok aci verici :-x
    sanirim bir köpek iki kez birine saldirdigi(isirdiginda) ölduruyorlar igneyle..yani en azindan burada böyle, her ulke aynimi bilemiyorum..
    tabii köpegi öldurmekte cözum degil bence en buyuk hata bilincsiz, sorumsuz sahibinde :-x :-x
    yazikkk

7. Re: Pitbull sever misiniz

BU İNSANLARA BİR BELGE İMZALATILMALI BENCE.BU BİR RUHSATSIZ SİLAH KULLANMAYA BENZİYOR.AYRICA BU HAYVANLAR DA KISIRLAŞTIRILMALI DİYE DÜŞÜNÜYORUM.MADEM BAŞA ÇIKAMIYORSUN NE DİYE ÜÇÜNÜ BİRDEN DIŞARI ÇIKARIYORSUN.ÇOK SİNİRLENDİM.NELER NELER YAZASIM VAR AMA YİNE DE SAKİNLEŞEMEM HERHALDE.
    ALLAH BİZLERİ BU TÜR ACILARDAN KORUSUN VE O ANACIĞA SABIRLAR VERSİN... :-x

köpekleri severim özellikle alman kurtlarına. ayrıca köpek alırken cinsi psikolojisi tarzı önemli. ne kadar eğitim alır.pitbull alacağıma eve bir katil yerleştir daha iyi.bu köpeği nasıl seviyorlar onu da anlamadım. pitbullar gün gerlip sahiplerine bile zarar veriyorlar.genetiğiyle oynanmış bir hayvan insanlar bilim adına zararlı işlerde yapıyor bence

köpekleri severim - daha doğrusu severdim , ama egeye 1 yaşındayken saldıran ve 3 gündür tv deki 3 köpeğin parçaladığı cocuk yakın akrabam olunca istesemde sevemem artık.
    allah adile arkadaşıma sabır versin , cok ama cok üzüldüm,keşke yanında olabilseydim
    küçük süleymanımıza allahtan rahmet diliyorum,allah sabır versin annesine ve bizlere

Korkunç, başka bir şey söyleyemiyorum, çok fena oldum.