1 kilo pırasa
1 orta boy soğan
250 gram dana kıyma
2 yemek kaşığı margarin
2 çorba kaşığı domates salçası
2 yumurta
1 bardak süt
100 gram kaşar rende



Pırasaları yıkayıp bir kat derisini soyun ve ince halkalar halinde doğrayın.Soğanı ince ince çintin,margarinde kavurun,üzerine pırasaları katın,bir müddet pırasa ve soğanı beraber kavurduktan sonra kıymayı da koyun ve kıyma suyunu bırakıp tekrar çekene kadar kavurmaya devam edin.Tuz ve karabiberini unutmayın.Bu karışımı yağlanmış borcama aktarın.Üzerine 1 bardak sütte çırpılmış iki yumurtayı her tarafına yayılacak şekilde dökün.Üzerine de kaşar rendeyi serpin.Önceden 200 dereceye ayarlanmış fırının alttan 2. katında 20 dakika pişirin...