Kardeşim şu anda bu konuda çok dertli.
Bir de gece kalan kadınlara güveniyor musunuz!
Yani kaç aylıkken emanet ettiniz bebeklerinizi gececi bakıcılara?
Kardeşim şu anda bu konuda çok dertli.
Bir de gece kalan kadınlara güveniyor musunuz!
Yani kaç aylıkken emanet ettiniz bebeklerinizi gececi bakıcılara?
ozlemcigim;
kendin icin yazdin zannettim..sana daha erken di mi..
benimkisi yatili degil. cok ihtiyacim vardi yatiliya aslinda iki bebek ikiz gibi buyuduler ama ev duzenim degisir, rahat olamam, evim musait degil gibi nedenlerle sadece gunduzlu bakicim oldu.
sabah 7:20 gibi geliyor. aksam ben eve 18 gibi gidiyorum. o da hemen cikiyor veya yarim saat sonra cikiyor..
hsonu gelmiyor.
Canım gece bakıcısı hiç almadım.. memnun olduğum Bakıcım sabah 7,45 gibi geliyor.. akşam 19,00 gibi gidiyordu.. Ablan memnun değilse.. transfer ederim
08:30 dan akşam 17:30'a kadar haftasonu ve tüm tatillerde çalışmıyor, bir de benim 3 haftalık senelik iznimde.
bizimki 24 saat calisiyor
pek saf bisiy kafasina vur ekmegini al cinsinden,para da almiyo bogaz tokluna
salak ben
Aynurcum kardeşim çalışmıyor ve bakıcısı 9:00 - 18:00 çalışıyordu. Fakat Bebek'te oturdukları için fiyatlar yüksek o da bakıcısına 800 YTL veriyor. Bunun dışında ekstra bir sürü yardım ve para veriyor (geçen yılbaşı cep tel. aldı mesela).
Şimdi 2. bebek olunca biraz daha erken gelmesini istedi fakat bakıcı bir sürü laf etmiş. Bizimki de sinirlenmiş tabi.
Konu oradan çıktı ortaya.
Emir i 10.5 aylikken
Ece yi 6.5 aylikken biraktim ayni bakiciya..
Allah icin iyi kadin..benimkiler buyuyunce ben de transfer ederim ihtiyaci olana..
YA BEN ŞU BAKICI OLYINA HAAALA ISINAMADIM 0-3,0-6 YAŞ GRUBU YUVALAR KREŞLER VAR BEN ÇOCUKLARIN ORALARDA BÜYÜTÜLMESİ YANLISIYIM EĞER TABİ ÇALIŞIYOSANIZ YOK EV HANUIMI İSEM ÇOCUĞUMLA 2 YAŞINA KADAR KENDİM İLGİLENİRİM ...
HA BEN NE YAPTIN BEN ÇOCUĞUMU 11 AYLIK DI KREŞE BIRAKTIM OĞLUM ŞU AN 4 YAŞ GRUBUNDA KISMETSEDE SENEYE İYİ BİR OKULUN ANASINIFINA VERMEYİ DÜŞÜNÜYORUM
DÜN AKŞAM STARDADA DAYAK YİYEN KİMSESİZ ÇOCUKLARI GÖSTERDİLER İÇİM ÇOK KÖTÜ OLDU BİZİM UFAKLIKDA DİYOKİ ANNE BEN O KADINLARI DÖVÜP ÇÖPE ATICAM MANYAKLAR DÖVDÜ DİMİ ANNNEEE UZATIYO
ALLAH HAYIRLISI NEYSE ONU VERSİN
Özlem ben Adapazarı'nda yaşıyorum.Bakıcım 5 aylıktan bu yana Elif'e bakıyor.Sabah 07.50 akşam 18.00 arası geliyor ve hafta sonu,resmi tatil,yıllık izinler de çalışmıyor.
Gece bakcısı olayına gerek olmadı gündüz geliyor
sabah 8' e 10 kala, akşamda şimdi süt iznim olduğu için
16,30 - 17,00 gibi gidiyor süt iznim bitince
bu saat 18,00 ' e dayanır. Valla şimdilik memnunum
bundan öncekine çok güvenmiş alışmıştım ama biraz yaşı vardı
ve zor geldiği için ayrıldı.Çok ağladım çok üzüldüm sanki
başka güvenilir insan bulamazmışım gibi tanıdık olmasıda
etkiliyordu beni ama şimdi diyorum her işte bir hayır
varmış bu kadın daha genç ve kendiliğinden ütümüde yapıyor
(benim üstümden bu yükü alması çok güzel dimi )
ortalığı derli toplu buluyorum tabi en önemlisi Azra'ya
iyi bakması