ben bu aralar pek bişey kısacası hiçbişey yapmıyorum.yapanların tavsiyelerini bekliyorum
ben bu aralar pek bişey kısacası hiçbişey yapmıyorum.yapanların tavsiyelerini bekliyorum
Bişi yapmam 24 saat çekiciyim Cekici deyince aklına su trafikteki çekiciler geldi nedense
Not: Bugün iyi değilim beni mazur görün
mazur kim?Yesim yazdı:
Bişi yapmam 24 saat çekiciyim Cekici deyince aklına su trafikteki çekiciler geldi nedense
Not: Bugün iyi değilim beni mazur görün
not: bugun mazur da beni görsün
Birkaç minik sırrım var tabi, süülememmmmmmmmmm.
Ama ipucu veriyim, biriki kıyafetim var sıradan, ucuz ama işe yarıyo.
Ama benim varlığım yeter ayol, gencim, güzelim, hafif şişkoyum
Bişey yapmama gerek yok!
Yaptıklarımı da buraya yasmıyım...
eğer o eve geldiğinde mutfaktan mis kokular geliyorsa her zaman çekiciyimdir,peşmerge kılığında bilem olsam..)
ama sair zamanda destek alıyorum parfüm,giyim kuşam gibin)
bugün çok iticiyim eminim. çünkü sinirim bozuk tersim,
küstüm,
o yüzden bugün çekicilik sırası onda
Valla hiçbirşey yapmam eşefmanları giyer,saçıda tepeden toplarım.O hep beni çekiçi bulur.Ama makyaj hiç sevmez.
En son yaptıgım 78 kilodan 58 düşmüş olmam.Ama ondan bile hoşnut olmadı.Benim için yapma sakın deyip durdu......
arkadaşlar taktik istiyorum.ama maşallah hepiniz söylemem yada üstü kapalı yazılar yazmışınız.ya ben bir iki ufak numara istiyorum adamın aklını başından alacak o kadar
bora05 yazdı:
arkadaşlar taktik istiyorum.ama maşallah hepiniz söylemem yada üstü kapalı yazılar yazmışınız.ya ben bir iki ufak numara istiyorum adamın aklını başından alacak o kadar
Söyleyelim de, zaten ikide bir tökezleyen site, hepten mi göçsün????