daha doğrusu webmasteri. çok eğlendim, dayanamayacağım size de anlatacağım.
tatilden önce, bu memleketle ilgili bişiiler araştırırken, buranın anne çocuk sitesine rastladım. binlerce üyeli felan. genel türk anne çocuk siteleri formatlı. yok bebek bekleyenler, anne olanlar, olamayanlar vs. forumlar forumlar, üyeler üyeler.. neyse baktım hoş, üye oldum ama ne kendimi tanıttım ne de bişii yazdım zaten tatile gittim hemen.
neyse geçen gece bişii ararken aklıma geldi, gittim bu siteye de. bari dedim kendimi tanıtayım. uzatmıyım, forum açtım, mesajı yazdım ama bir türlü gönderme butonunu aktif olmuyor. allah allahhh. uğraştım ettim, yok yani, herşey tamam ama o buton nanay. neyse webmastera özel mesaj yolladım. dedim durum bu, ben kendimi tanıtmak istiyorum ama gönderme butonu aktif değil, çalışmıyor. nedir problem.
değerli webmaster arkadaş cevap vermiş, mesajını yaz, altındaki gönderme butonuna bas.
önce dedim ki yok, tamam belçikalılar hakkında hakikaten de haklı fıkralar anlatılır, ben hergün binlercesini görüyorum, ama dedim, herhalde bu kadar olamaz. yani webmaster, benim bu kadar açık ve doğru yazdığım, hem de 2 satırda yazdığım soruya bu cevabı vermiş olamaz. yok anacım, gene okudum, gene aynı şeyi anladım. ben neden buton çalışmıyor diyorum o da mesaj göndermek istiyorsan butona bas diyor. neyse, hemen mesajlara cevap yazdım. dedim ki arkadaş, zaten ben de onu yapamıyorum, çözümü nedir diye soruyorum dedim. daha cevap yok ama ben gene de dolanayım dedim forumalrda.
bir baktım, yeni gelenlere diye aynı webmaster bir forum açmış. oraya da demiş ki, benden problemi alıntılayarak, bu durumla karşılaşanlar şaşırmasın, çünkü ikinci bir üye onayı var. yani ben isteğimle üye oldum ya, bana mesaj geliyor hani, kabul ettik, aha da şifreniz diye. o olmuyormuş demek ki, bir de webmasterın kendi eliyle ikinci onayı gerekiyormuş.
nası yani dedim.
neye göre, kime göre onay?
ya dedim, ben deliyim herhalde, benim bunların arasında ne işim var? beni hiç tanımadan, artık neyime göre onay verecekse, bir daha kendi onayını alıp listeye üye olarak kabul edilecekmişim.
de get dedim tabi.
şimdi benim sorduğum, bir webmaster için çok zor ve uğraştırıcı olan iki satırlık soruma mantıklı bir cevap almayı bekliyorum. eğer bu şekilde, yok önce benim seni beğenmem lazım vs derse, o zaman bir türk annenin şiddetini görecektir bu yabancı site. zaten bize barbar deniyor, ben bunu sanal ortamda da türkler barbara çıkartmak niyetindeyim.
şuranın bu kadar mantıklı iki webmasterı duy sesimiiiii. sizi eleştiren varsa, bu anlattıklarımı iyi dinlesin.
kolay gelsin valla.