günaydın arkadaşlar.ben hala akşamdan kalmayım uyukum var sizde durum nasıl?
günaydın arkadaşlar.ben hala akşamdan kalmayım uyukum var sizde durum nasıl?
Sanada günaydın. Akşamdan kalma olayını anlayamadım pardonnn.
Günaydın.Ben hastayım, nezle oldum.Hapşırmak geliyor ama hapşıramıyorum, gözlerim sulanıyor.Haaaaappppşuuu
Günaydınlar arkadaşlar....
Herkese iyi çalışmalar....
ebrum yazdı:
Günaydın.Ben hastayım, nezle oldum.Hapşırmak geliyor ama hapşıramıyorum, gözlerim sulanıyor.Haaaaappppşuuu
çok geçmiş olsun bende üşüttüm nezle gibiyim ama güneş çıksın geçer sanırım..birde kırgınlık var bende biraz vitamin depolamak lazım.
dün bir kaç dost mevlid olduğu için camiye gittik cok geç geldik eve cok geç yattım gün açıyordu yani.. ondan dedim akşamdan kalma diye yoksa ben yeşilaycıyım..BEB yazdı:
Sanada günaydın. Akşamdan kalma olayını anlayamadım pardonnn.
Teşekkür..Benimkisi tamamen mikrop kapmaktan, 38-39 derecede üşütülürmü.Heryer mikrop kaynıyor burda, işin kötü tarafı kzımda hasta.Senin anlayacağın evin çiçekleri hasta, böcekleri sağlam...
Ebrum benim, çok geçmiş olsun canım.
ÇOk yaşa iyi yaşa
aman çiçeklerimiz solmasın cok iyi bak kendine lazımsınsen bu siteye daha iyi bak kendine..ebrum yazdı:
Teşekkür..Benimkisi tamamen mikrop kapmaktan, 38-39 derecede üşütülürmü.Heryer mikrop kaynıyor burda, işin kötü tarafı kzımda hasta.Senin anlayacağın evin çiçekleri hasta, böcekleri sağlam...
Sende gör baharım çiçeğim.Daha kış gelmeden böyleyiz, sonra nasıl olacaz kimbilir.oğlumda okula başlayacak teyzesi.Kaydını yaptırdık..BEB yazdı:
Ebrum benim, çok geçmiş olsun canım.
ÇOk yaşa iyi yaşa