1. Sayfa - Toplam 4 Sayfa var 123 ... SonuncuSonuncu
Toplam 39 sonuçtan 1 ile 10 arasındakiler gösteriliyor.

Eşiyle aynı işyerinde çalışanlar neler yaşıyorsunuz

Herkeze kocaman sevgiler

Evet ben eşimle aynı işyerinde çalışıyorum. Bazıları bunun çok güzel olduğunu düşünürken bazıları çok sıkıcı olduğunu düşünüyor.

Aslında her ikisi birden. Her sabah evden çıkarken biz iş arkadaşıyız karı koca değiliz diyoruz ama en ufak durumda her ikimizde kalkanlarımızı çıkarıyoruz.

Peki sizler neler yaşıyorsunuz?

Re: Eşiyle aynı işyerinde çalışanlar neler yaşıyorsunuz

Ben eşimle aynı işyerinde tanışarak evlendim.Evlenmeden önce bile ciddi sıkıntılar yaşadık.Aradaki duygusal bağ her zaman objektif olmanın önüne geçti.Evlendikden sonrada ayrı yerlerde çalıştık.Sonra oğlumun doğumundan sonra ben bu sefer eşimin yanında tekrar işe başladım.2 yıl çalıştım.Kavgalarımız hep işi yüzünden oldu.İşin stresini eve taşıdık evdeki bi takım sorunlar işe taşındı.Ben kendi işimi kurup 6 ay önce ayrıldım.Şimdi anlıyorumki birlikte çalışmak olmaz.Karı koca olupda aynı yerde ne patron ne eleman olamıyosunuz.Kocanız size bi mevki verse eleman ne der vermese karısı ne düşünür durumu var.Ama şimdi bu dert kalktı ortadan.

3. Re: Eşiyle aynı işyerinde çalışanlar neler yaşıyorsunuz

Ben evlenmeden 1,5 sene aynı odada çalıştım birde amirimdi.evlendikten sonrada 1 sene çalıştık birlikte.Aman taviz yoktu.Hiç ayrıcalık yapmadı bana.
    Şimdide diyor senin için açtım yeri gel yanıma diyor;
    parada anlaşamadık.(Şaka) İşi büyütsün bana devir edecek.

Bizde eşimle aynı işyerinde çalışıyoruz ama biz aynı binada değiliz.Gün içinde birbirimizi görmüyoruz.

Evden de genelde ayrı çıkıyoruz.Ayrı arabalarla işe geliyoruz..

Dezavantajları : elbette var.
    *İşyerinde bir problem olduğunda ikinizide etkiliyor
    *Evde işle ilgili sürekli konuşuyorsunuz

Avantajları:
    *Birbirinizi daha iyi anlıyorsunuz.İşle ilgili problemlerinizi birlikte çözebiliyorsunuz
    *Nerdeydin, neden geç kaldın sorularının cevabını biliyorsunuz
    *Birbirinize destek oluyorsunuz

Ben eşimle aynı şirkette çalışıyorum,
    Ama görev yerlerimiz farklı,
    O şantiyede, ben ofiste,
    Yani akşamları görüşüyoruz,
    Aynı ortamda bulunmayı çokta tercih etmezdim,
    Çünkü iş hayatı çeşitli sıkıntılarıda beraberinde getiriyor,
    Görmememiz lazım bazı şeyleri,
    Ama onun eşi olmanın avantajlarınıda yaşıyorum,
    İnsanlarla mesafeler konusunda özellikle,
    SEVGİLER,...

Aynı işyerinde çalışıyoruz ama binalarımız ayrı hatta aradan yol bilem geçiyor Valla ben zorluğunu yaşamadım hiç. Hatta sinirlendim mi daha rahat bağırabiliyorum İşyeri sorunlarımız çok iyi anlıyoruz bu da bize kolaylık bile sağlıyor

7. Re: Eşiyle aynı işyerinde çalışanlar neler yaşıyorsunuz

Merhaba arkadaşım
    Bende eşimle aynı işyerindeyim gerçekten zor.
    Sabah,öğlen, akşam beraber indirimlere kaçamıyorum evden işe işten eve .

İyi tarafı da zaten eve gidince yemek,ortalık toplama falan birbirimizle ilgilenemiyoruz gündüz telafi oluyor.
    Sevgiler

8. Re: Eşiyle aynı işyerinde çalışanlar neler yaşıyorsunuz

başka birinin işyerinde ikimiz çalışacaksak belki. ama kendi işyerimizde ikimiz olmaz. kimin borusu ötecek

ya zor olur herhalde hiç gerek yok

Bizde aynı şirkette çalışıyoruz. Ama iki ayrı müdürlükte. Birde çalışma saatlerimiz farklı. Gün içinde birbirimizi hiç görmüyoruz nerdeyse. En kötüsü şirkette ki her kötü şey ikimizide etkiliyor.

Bizde eşimle birlikte kendi işimizi yapıyoruz.Günde 13-14 saat çalışıyoruz.Biz henüz kimin patron kimin eleman olduğuna karar veremediğimiz için kavgalarımız çok sık oluyor.Onun verdiği kararı ben beğenmiyorum.Benimkini de o beğenmiyor.Bu kararsızlıkta müşteriye yarıyor tabi ( indirim olarak ) uzun saatler çalıştığımız için evi sadece otel olarak kullanıyoruz.Dolayısıyla özel hayatımızı da , iş hayatımızın, ta içinde yaşıyoruz.Zor mu ZOR .Yıpratıcı mı ÇOOOK.Ama bir düzen kurulmuş , çocuklarımız için ve gelecekte sıkıntı çekmemek için bu şekilde çalışmaya devam etmek zorundayız.