Pazartesi sabahından beri saat 06:30'larda kalkıp hastane yolu tutuyoruz.. Artık annem hastanede, pazartesi günü yatışını yaptık..
Dün ve bugün hastanedeki işlemlerimizi halledip annemi de alıp çıkıyoruz hastaneden, deniz kenarındaki çay bahçelerini geziyoruz birlikte, ameliyat öncesi moral depolasın diye..
Biz bu ameliyatın bu kadar ciddi bir ameliyat olduğunu bilmiyorduk doğrusu.. Bugün dizine takılacak olan platin için gereken işlemler yapıldı, yarın sabah erkenden doktorun istediği kanı da alıp tekrar gideceğiz hastaneye.. Bütün günümüzü annemle geçiriyoruz ki, kendini yalnız hissetmesin diye..
Henüz ameliyat olmadığı için yanında refakatçi kalmamızı istemiyor.. Perşembe günü inşaallah ameliyatını olacak ve artık yanında kalmaya da başlayacağız.. Doktorunun söylediğine göre çok ciddi bir ameliyatmış ve belki 10 gün kadar hastanede kalması gerekecek..
İki gündür yorgunluktan ve uykusuzluktan ölüyorum ama yine de eve gelir gelmez ilk işim siteye girmek oluyor.. Bu arada çoğu forumu takip edemedim, cevap yazamadığım arkadaşlarımdan özür diliyorum, anlayışla karşılayacağınızdan eminim..
Bunları bizi merak eden arkadaşlarım için yazdım..
Telefonla arayıp hal hatır soran arkadaşlarıma da özellikle teşekkür ediyorum..