hepimiz aşağı yukarı 70'li 80'li yıllarda çocuktuk..Şimdi geriye gidin biraz TRT'de haftasonları sınırlı sayıda yayınlanan çizgi film kuşağına ve hatırlayın bakalım o günleri hangilerinden nefret ettik hangilerini bayılarak seyrettik?
hepimiz aşağı yukarı 70'li 80'li yıllarda çocuktuk..Şimdi geriye gidin biraz TRT'de haftasonları sınırlı sayıda yayınlanan çizgi film kuşağına ve hatırlayın bakalım o günleri hangilerinden nefret ettik hangilerini bayılarak seyrettik?
çizgi flim izlediğimi hiç hatırlamıyorum ben korku flim manyağıydım ve hala öyleyim
Jetgiller
Hala severim
Benim favorim Çiçek Kız idi.. Hatırlayabildiğim kadarı ile annesini iyileştirecek olan yedi renkli bir çiçeği arardı boynunda da çiçek kolyesi ile sihir yapar kılık değiştirirdi.. her bölümün sonunda ise bir çiçek ve anlamı verilirdi ki istinasız hemen defterime yazardım unutmamak için
Nefret ettiğim ve şu anda bile hatırladığım için sinirlerimin bozulduğu Clementine diye fransız bir çizgi film vardı ki korkudan ne anlattığını bile anlamaz, müziği ise geceleri kulağımda çınlardı.. Biraz hatırlatayım hani sakat bi kız Clementine Malmot diye bi şeytandan kaçıyordu ateşler falan ay daha fazla yazamıyorum bile :-x
şeker kız candy bayılırdımm
bide jetgiller
Şeker kız candy
Taş Devri, Jetgiller, Heidi, Şeker Kız Candy ...
41 yaşındayım ama hala severek seyrederim çizgi filmleri.. İçimdeki çocuk hiç büyümüyor galiba..
Taş Devri, Jetgiller, Heidi, Şeker Kız Candy,ne guzel cizgi filmlerdi onlar,benimde aynen
Seker Kiz, Cicek kiz, Ucan Kaz, Yakari, Musti, Tom ve Jerry. Hatirladiklarim bunlar simdilik.
sirinler,tasdevri,seker kiz candy,dennis aklima gelenler simdilik bunlar