Sabaha karşı 04.45'te rahim içi hayatını sonlandırıp güneşe merhaba dedi kızımız... Bu saatlerde emziriyor ve büyülenmiş bir şekilde çizgi suratı seyrediyordum... Ne kaş ne kirpik ne de saç...Yumuk yumuk göz hizasında iki çizgi ağızda bir çizgi burnu da iki nokta gibiydi...Homur homur yapıp emmeye çalışıyordu...Bugüne çok fazla bir şey değişmedi aslında...Hala ne doğru düzgün saç kaş ne de kirpik var...Hala da homur homur emiyor...
Bugün doğum günü kutlamalarına saat 04.45'te gece çekiminde uyuyuşunu video'ya çekerek başlayacaktık ama bir aksilik oldu kurduğum cep telefonu çalmadı ve 05.30'da bizi Selen uyandırdı...Biz de video saatini 04.45'e değiştirip uyanık Selen ile çekim yaptık...Sakın ona söylemeyin...
Videoya çok güzel anne diyerek açılış yaptı ...Ben de temsili olarak karın ağrısı filan çektim...Sonra da temsili ilk emzirme...Gerisine müsade etmedi zıpır..Daha Kadıköy Şifa hastahanesine gidecek, deniz manzaralı 205 numaralı odasına çıkacaktık...Ama o 05.30'da kalkmaktan olsa gerek uyuya kaldı...
Akşama doğum günü partisi var...Salon balon ve diğer süsleme araçlarıyla süslendi bile...Pasta sipariş edildi...Kıyafeti hazır...Davetlilere yapacağımız özel çekimde bahsedildi...Herkese "Selen'i ilk gördüğümde" diye başlayan cümleler söyleteceğiz...İlerde montaj yapıp kendisine vermeye niyetimiz var çeyiz olarak
Evimiz bu akşam Selen'i ömür boyu sıcacık saracak kişiler tarafından kuşatılacak...
Sevgiler
Not: Gördüğünüz resim hamileliğiminde en çok baktığım şeydir. 5 aylık hamileyken Selen'in profili...