1. Sayfa - Toplam 3 Sayfa var 123 SonuncuSonuncu
Toplam 23 sonuçtan 1 ile 10 arasındakiler gösteriliyor.

Geçen sene bugün Selen'i doğurmuştum

Sabaha karşı 04.45'te rahim içi hayatını sonlandırıp güneşe merhaba dedi kızımız... Bu saatlerde emziriyor ve büyülenmiş bir şekilde çizgi suratı seyrediyordum... Ne kaş ne kirpik ne de saç...Yumuk yumuk göz hizasında iki çizgi ağızda bir çizgi burnu da iki nokta gibiydi...Homur homur yapıp emmeye çalışıyordu...Bugüne çok fazla bir şey değişmedi aslında...Hala ne doğru düzgün saç kaş ne de kirpik var...Hala da homur homur emiyor...

Bugün doğum günü kutlamalarına saat 04.45'te gece çekiminde uyuyuşunu video'ya çekerek başlayacaktık ama bir aksilik oldu kurduğum cep telefonu çalmadı ve 05.30'da bizi Selen uyandırdı...Biz de video saatini 04.45'e değiştirip uyanık Selen ile çekim yaptık...Sakın ona söylemeyin...

Videoya çok güzel anne diyerek açılış yaptı ...Ben de temsili olarak karın ağrısı filan çektim...Sonra da temsili ilk emzirme...Gerisine müsade etmedi zıpır..Daha Kadıköy Şifa hastahanesine gidecek, deniz manzaralı 205 numaralı odasına çıkacaktık...Ama o 05.30'da kalkmaktan olsa gerek uyuya kaldı...

Akşama doğum günü partisi var...Salon balon ve diğer süsleme araçlarıyla süslendi bile...Pasta sipariş edildi...Kıyafeti hazır...Davetlilere yapacağımız özel çekimde bahsedildi...Herkese "Selen'i ilk gördüğümde" diye başlayan cümleler söyleteceğiz...İlerde montaj yapıp kendisine vermeye niyetimiz var çeyiz olarak

Evimiz bu akşam Selen'i ömür boyu sıcacık saracak kişiler tarafından kuşatılacak...

Sevgiler

Not: Gördüğünüz resim hamileliğiminde en çok baktığım şeydir. 5 aylık hamileyken Selen'in profili...

Re: Geçen sene bugün Selen'i doğurmuştum

[img align=left]http://skins.hotbar.com/Skins/mailskins/ec/011702/011702bd_1.jpg[/img][size=x-small]
    Nice yıllara SELEN....
    İyi ki Doğdun...
    İyi ki Varsın....
    Hayatın Boyunca Seni Sıcacık Saracak Kişiler Hep Yanında Olsun ve Mutlu Ol E mi...?

Sevgiler
    Aslı
    [/size]

İYİKİ DOĞDUN SELEN....
    İYİKİ DOĞDUN SELEN.....

MUTLU YILLAR SANAAAAA....
    MUTLU YILLAR SANAAAAAAA....

1. yaşınız hayırlı ve uğurlu olsun....

Minik SELEN'e ailesiyle mutlu ve sağlıklı nice doğum günleri diliyorum....

Akşam için kolay gelsin. ( Mininkler pek birşey anlamıyor da )

Minik Selen'i öpüyorum....

SEVGİLERLE....................

4. Re: Geçen sene bugün Selen'i doğurmuştum

İYİKİ DOĞDUN SELEN İYİKİ VARSIN SELEN ANNECİĞİN İÇİN NE BÜYÜK BİR MUTLULUKSUN TÜM HAYATIN BOYUNCA SAĞLIKLI VE NEŞELİ ANNE BABAN VE TÜM SEVDİKLERİNLE UZUNCA BİR ÖMÜR GEÇİRİRSİN. SEVGİLER SENİN İÇİN.

5. Re: Geçen sene bugün Selen'i doğurmuştum

AYY COK GUZEL BIR HIKAYE.SABAH SABAH ICIM ISINDI . BENIM KIZIMIN DA DOGUMGUNU GELSIN ILK D.GUNU )
    ULTRASONLAR ILE NE KADAR DA BENZER OLUYORLAR DOGUNCA. LARA'NIN DA BIR 6.AY GORUNTUSU VAR AYNI BURUN AYNI DUDAKLAR AYAKLAR AYNI POGACA GIBI SISKO . DOKTORUMUZ OYLE DERDI POGACA AYAKLI LARA CROFT )

SELEN'IN D.GUNUNU KUTLAR,ONCE SAGLIK SONRA BASARI,MUTLULUK DOLU UZUN BIR OMUR DILERIM .

BU ARADA LARA'DA K.SIFA'DA 11/11/02 DE DOGDU 420 NO'LU ODADA . DENIZ MANZARASI NEFISTI AMA BEN PEK BIRSEY HATIRLAMIYORUM GELENLER ANLATIYOR . BEN GOZUMU ALAMADAN KIZIMA BAKMISIM GOREMEMISIM MANZARAYI .

LARA'DA K.SIFA ABLASINI OPEREK KUTLUYOR . ( AA YUZUK KARDESLIGI GIBI SIFA KARDESLIGI OLSUN ) .
    DOKTORUN SIFA'DAN MI BENIM EGEMEN HANIMDI .
    SEVGILER/CIGDEM

6. Re: Geçen sene bugün Selen'i doğurmuştum

iyiki doğdun selen. O güzel yüzün hep gülsün. Allah hayırlı kaderler yazsın.
    sevgiler;

Selen kızımıza uzun ve güzel bir ömür diliyorum .
    Onu sıcacık saran insanların hep var olması temennisi ile....

canım ne güzel bir hediye düşünmüşsün kızın için eminim onu aldığında çok mutlu olacak bu arada selenin doğum günü kutlu olsun Allah onu sevdiklerinden hiç ayırmasın sağlıklı mutlu huzurlu bir ömrü olsun nice yıllara ben ve minik kızım sizleri öpüyoruz sevgiler

Sevgili Selen...
    Doğum günün kutlu olsun tatlı şey...
    Bir ömür boyu mutlu ve başarılı ol...
    Sağlığın ve huzurun her zaman seninle olsun...
    Doğa ve ben yanaklarından bol bol öpüyorız...
    Demet teyzen

SELENCİM DOĞUM GÜNÜN KUTLU OLSUN.ALLAH ANNEN,BABAN VE TÜM SEVDİKLERİNLE BERABER BİR ÖMÜR BOYU SAĞLIKLI,MUTLU BİR ŞEKİLDE YAŞAMANI NASİP ETSİN.