aaa hareket durdu bir an, buyrun bu foruma icinizden geldigi gibi
aaa hareket durdu bir an, buyrun bu foruma icinizden geldigi gibi
sağol be nurcan abla
alttaki komşumu dövmek istiyorum ben ya müzik sesinden rahatsız olmuş hanımefendi ben şimdi ne yapıyım bunu
Sen de müzigini bangir bangir dinleme Mine.. Hatta bi zahmet kulakl1k tak öyle dinle..mine_bal yazdı:
sağol be nurcan abla
alttaki komşumu dövmek istiyorum ben ya müzik sesinden rahatsız olmuş hanımefendi ben şimdi ne yapıyım bunu
ne yap biliyormusun , ole muzikle olmaz kalk birde dans et aaa,gencsin erken daha saat hayret yamine_bal yazdı:
sağol be nurcan abla
Vallahi yaaaaa..
Sabahtan beri aynı forumlar, dönüp dolaşıp başa çıkıyo,
Bugün çok durgundu çoooookkkk...
banane ya onun kızı pazar sabahı zangır zangır dinlerken iyiydi ohhhhh sonses hemde hele bir daha gelsin
Bak kendi kizi yapinca bir sey yok hayret birsey yani Mine kiz sen devam et sesli muzik dinlemeyemine_bal yazdı:
banane ya onun kızı pazar sabahı zangır zangır dinlerken iyiydi ohhhhh sonses hemde hele bir daha gelsin
netten cigulinin parçasını indirdim kadının adı binnaz
ohhhhhh canıma değsin
çalgıcı karısı binnaz
Minecik
hani ya caylar pastalar, kahvede olabilir, bugun en kucugumuz ikram etsin tatli olsun
valla ben simdi girdim siteye, ee ne yazsam diye dusunurken, aklima kursumdan bahsetmek geldi biliyorsunuz haftanin hergunu almanca kursuna gidiyorum, iki hafta bitiyor yarin ve benim icin harka gelismeler var, cok seviyorum ve istekli gidiyorum, 3 tane ogretmen giryor kursumuza ve 3 u de benden cok memnun, onceden de kursa gitmis olmam bu kursta etkilerini gosterdi ve artik normal hayatta da kizimi mesela parka falan goturdugumde diger annelerle cok guzel dialoglar kuruyorum ve inanin bu benim o kadar cok hosuma gidiyor ki, daha da cok ogrenme istegi var icimde, insallah hayirlisiyla bu kursumu iyi bir derece ile bitirecegim..
bu arada tuana da iyi ben sabahtan aksama kadar evde olmadigim icin babasi ve babanesi ilgileniyor, ee artik 6 ay boyle devam edecek.. sonu iyi olacak insallah
benden son haberler boyle, yani suan sadece almancaya odaklanmis durumdayim..
hepinizi cok öpüyorum arkadaslar