Merhaba Arkadaşlar,
Ben de durup durup çalışmakla ilgili forumlar açıyorum, ama valla onlar beni buluyorlar... Yoksa ben Kerem en az 18 aylık olana kadar iş aramayı düşünmüyorum...
Bugün bir iş görüşmesine gittim, 2 yıl önce göndermişim özgeçmişimi, aradılar, kaderci bir insanım ya, vardır böyle olmasında bir hayır dedim ve kalktım gittim...
İş tanımı güzel, konuştuğım kişiyle beraber çalışacakmışız, onunla uydu kimyalarımız, firma büyük, 30 yıllık şirket, yapılması istenen herşeyi çok kolay ve zevkle yapabilirim. Buraya kadar iyi ama benim planlarıma uymuyor ki... Ama bir yandan da hayır diyerek fırsatı geri tepmek de istemiyorum... Kerem'in bakımını organize edip edemeyeceğimi kararlaştırıp, Cuma gününe kadar geri dönmemi istediler...
Firmadan çıkıp, eve gelene kadar çalışmak istiyordum, ama eve gelip Kerem'i aldım kucağıma acaba mı demeye başladım... Eninde sonunda çalışacağım bu bir gerçek, ama bebeğimin hayati önem taşıyan ilk 2 yılında yanında olmak istiyorum. Onun için yapabileceğim en iyi şey bu diye düşünüyorum...
Sonra onun bakımı da var. Anneanne, babaanne şehir dışında, bakıcı bulmak, ona güvenmek zor. Babaannemiz ben gelir bakarım dedi, ama aynı evde zor olur, pişman olurum diye düşünüyorum... Kreşe şimdiden versem daha çok küçük diyorum...
Ne yapayım ben arkadaşlar? Siz ne yaptınız, ne yapardınız? Yani bana akıl verin, hangisi daha iyi olur...
Sevgiler,