1. Sayfa - Toplam 7 Sayfa var 123 ... SonuncuSonuncu
Toplam 68 sonuçtan 1 ile 10 arasındakiler gösteriliyor.
    Blog Girişleri
    1

Evli erkekler çıplak kadınlara bakmasın

Evli erkekler çıplak kadınlara bakmasın

Güzin abla, ben 26 yaşındayım. İki yıllık evliyim. Evli erkeklerin çıplak kadın resimlerine bakmalarını ya da televizyonda bu tür programları seyretmelerini anlayamıyorum. Bekar erkekler için belki mantıklı olabilir ama eşiyle mutlu olan, onu beğenen bir erkek neden başka kadınlara ilgi duyar ya da bakar?

Ben eşim başka bir kadından tahrik olmamalı diye düşünüyorum. Tek başına TV seyrettiğinde bile rahatsız oluyorum. Beni onlarla karşılaştırmasından korkuyorum. Beni gerçekten çok seviyorsa benden başkasını gözünün görmemesi lazım değil mi?

O, erkeklerin daha küçük yaşta bütün kadınlarla ilişki kurabileceği düşüncesiyle yetiştirildiklerini, bir nevi erkeklik ispatı için bu tarz resimlere ya da seksi kadınlara bakmaktan hoşlandıklarını belirtiyor.

Bakmasından bir şey çıkmaz elbette ama ben yine de katlanamıyorum ve içten içe ona çok kızıyorum. Ayrıca eşim göğüslerimin küçük olduğunu düşünüyor ve hep ‘çok zayıfladın her yerin küçüldü’ diye beni komplekse sokuyor.

Kız kardeşinin ve annesinin göğüsleri çok büyük, benimse evlendikten sonra beş kilo verdiğim için göğüslerim küçüldü.

Benim silikon yaptırmaya da hiç niyetim yok. Ama özgüvenim sarsıldı. Artık iri göğüslü bir kadın gördüğümde kendimi çok kötü hissediyorum.

RUMUZ: İÇİMDEKİ SES

Sevgili kızım, eşin biraz abartmış. Aslında erkeklerin seksi kadınlara bakması, çıplak kadın resimlerine merakı, erkeklik ispatı mispatı değildir. Ama ailelerin erkek çocukları, daha bebeklikten itibaren yanlış eğittikleri de bir gerçek.

Yine de bu tamamen içgüdüsel bir eğilim. Erkek kadın vücudundan tahrik olur.

Eşini sevse de, ona bağlı olsa da, herhangi güzel bir kadın vücudu, kadının çıplaklığı onu tahrik edebilir. Bu tümüyle erkeğin cinsel yapısından kaynaklanır. Tarih öncesinden beri süregelen bir durum, ne senin kocana özgü, ne de bir başkasına!

Baksana işte sırf bu yönlerini susturmak için, kadını örtüp, basmaya çalışmışlar tarih boyunca. Eğitimli de olsalar, pek fazla bir şey değişmiyor. Belki iradeleriyle bu dürtülerini bastırıyorlar ama, yine ilk fırsatta su yüzüne çıkıveriyor.

Eşinin resimlere bakmasından, TV izlemesinden rahatsız olmamalısın. Ne diye bunları tutturuyor, kendine olan güvenini kaybediyorsun? Jimnastikle göğüslerini büyütmek pekala mümkün. Biraz kilo da alsan göğüslerin büyür gerçekten.

Aman eşin kendini baskı altında hissetmesin, yuvanın huzuru bozulmasın.

www.hurriyet.com.tr

Iste arkadaslar soru ve yaniti boyle boyle iste...

Siz ne diyorsunuz bu ise? Esiniz ciplak kadin ve resimlerine bakiyor mu bakmiyor mu diye sormuyorum cunku erkeklerin bu konuda istisnasiz oldugunu dusunuyorum....

Siz rahatsiz oluyor musunuz boyle seylerden? yoksa gulup geciyor musunuz?

2. Re: Evli erkekler çıplak kadınlara bakmasın

bakıyorsa da keyfi bilir. gözlerini bağlayamam ya

Re: Evli erkekler çıplak kadınlara bakmasın

Açıkcası bende hiç anlam veremem.Özellikle film seyredenleree................

Blog Girişleri
    1

Ben itiraf ediyim, eskiden cok kizar ve bozulurdum boyle seylere...Esimin maillerine bakiyordum, aa birsuru ciplak kadin, babasindan, kuzeninden gelmis bi suru mail...Ben kizinca bu tip mailler gelmemeye basladi, tabii be nde keyiflendim..Ama sonra dedi ki "yavrucuum, bu mailleri isyeri adresime yonlendirdim, orda bakiyorum" Sonra birsey diyemedim tabii...ne diyim...

Aradan 3-4 sene gecti...Ben artik bu olaya kizmiyorum...Maillerinde gene yok oyleresimler tabii, ama isyerinde bakiyor, ozllikle DVD filmlerinde bolca erotizm var, adamin bogazini sIksam gene seyredecek...

Ustelik ben de filmlerde baska erkeklere bakiyorum, ama onlari esimle karsilastirmiyorum..Cunku:

1)O adamlar 20li yaslarin basindalar, esim degil...

2)O adamlarin es-cocuk derdi yok, surekli partner degistiren guvenilmez cocuklar hepsi

3)O kaslari yapabilmek icin gunde 5 saat agirlik kaldirmak ve calismak zorundalar

4)O adamin esi olsaydim kimbilir baska kadinlarla film cevirirken kendimi ne kadar kotu hissederdim

5)O adamlar benim bebegimin babasi degil

Butun bunlari ben dusunuyorsam esim de benzeri seyleri dusunuyordur mutlaka...O ulasilmaz oyuncak bebeklere birakalim baksinlar, sonra Tv'yi kapatip tipis tipis yanimiza gelmeyecekler mi?

Ya da o bebeklere ulastilar diyelim...Nasil basedecekler o hatunlarla? Onlarin yemesi, icmesi, gezmesi, giyinmesi, hediyesi, bahsisi, ooooo bizimkiler hayatta yapamaz oyle tiplerle, bizim gibi caliskan, tutumlu, becerikli hanimlari varkeeen dii mi...

CemileZipak yazdı:

Iste arkadaslar soru ve yani boyle boyle iste...

Siz ne diyorsunuz bu ise? Esiniz ciplak kadin ve resimlerine bakiyor mu bakmiyor mu diye sormuyorum cunku erkeklerin bu konuda istisnasiz oldugunu dusunuyorum....

Siz rahatsiz oluyor musunuz boyle seylerden? yoksa gulup geciyor musunuz?
    Cemile,

Benim eşim yapmaz , benim eşim bakmaz

Bu soruyu aslında, site babalarımıza sormalıyız resimlere niye bakarlar diye

yav cemilem yaptın yine yapacağını..konuş konuş bitmez bu mevzu burada.

bizim evde böyle şeyler dert edilmez.erkek tabi bakacak anlayışıyla değil tabi,ama kıskanılacak şey vaaaarr kıskanılmayacak şey var.

onu kısıtla bunu kısıtla nereye kadar ya...sanırım bu şekilde düşünen kadınlar kocasını bu baskıya sokarken,kendileri de başka bazı baskıları yaşıyorlar.
    kimisini erkek uygular bu baskının,kimisini toplum,kimisini kadın kendi kendine koyar.
    sonra da karşı tarafa aynı tip baskıları başlatır.

baskı olmazsa ne olur..hemen ihanet mi olur..

tabi ki olmaz.

estetik kısmı bir yana ,karşı cins çeker insanı,ben nasıl brad seversem eşim de kylie sever,ikimizde bakarız.

filmler falan demiş arkadaş..ben sakıncalı bulmuyorum.

daha annatırma bana yaa

Blog Girişleri
    1

Yesim yazdı:

Bu soruyu aslında, site babalarımıza sormalıyız resimlere niye bakarlar diye
    Evet evett...

Basta Max.ve Murat olmak uzere butun babalara soruyorum, niye bakiyonuz bakiim boyle resimlere...Ne anliyonuz? Ilerde doktor cikacaniz da anatomi mi calisiyonuz?

güzin ablanın cevabını okurken aklıma geldi..

bu hafta bir haber vardı.. artık güzin ablanın yerine kızı yazıyor ya cevapları.. kızının eşi de açıyormuş bu mektupları.. bazıları nı okuyormuş..

keşke bu mektuba eşi cevap verseydii..

sevgili bıldırcın, güzel kadınlara hiç bir erkek dayanamaz. boşuna kafana takarak kendini üzme.... eşini bunaltma... olaya eşinin kızkardeşini, anasını hiç karıştırma.. slikon olayına da girme.. herşeyin doğalı makbuldür..
    hadi kal sağlıcakla

Blog Girişleri
    1

minedafne yazdı:
    yav cemilem yaptın yine yapacağını..konuş konuş bitmez bu mevzu burada.

daha annatırma bana yaa
    Yaa annat Minecik, dok icini yaw

merhaba
    ben eşimin baktığını biliyorum.Evet rahatsızda olmuyor değilim.Ama kompleks yapmıyorum.Bazen ona diyorumki resme değil aslında yakından kendisini görmen lazım. Kimbilir ne hileler vardır o baktıklarında