Ben bildiginiz gibi cerenle ugrasiyorum,ilaclar diyet falan,evdeydik yani
Hafta sonunuz nasil gecti??Guzeldir umarim.cok sicak arkadaslar ya, yapis yapis ter icindeyiz
Ben bildiginiz gibi cerenle ugrasiyorum,ilaclar diyet falan,evdeydik yani
Hafta sonunuz nasil gecti??Guzeldir umarim.cok sicak arkadaslar ya, yapis yapis ter icindeyiz
Nurcan abla, benim hafta sonu planladigim kadar iyi gecmedi.Furkan'in rahatsizligi ve baska nedenlerle ev hapsindeyim.Furkan'in ilaclari ishal yapti disari cikmak imkansizdi.Bugun Salih'ler memleketten donuyorlar Görümcem telefonda "kahvaltimizi hazir etsin oraya geliyoruz" diye rica mi emir mi oldugunu anlayamadim istekte bulundu simdi onlari bekliyorum.Onlar gelir gelmez ben tek basima disari cikacagim.
Hafta ici cok yogun olacak biraz kafami dinlemeliyim
Sizlerin haftaonu dilerim iyi geciyordur.
Sevgiler ablacim.
Gecmis olsun Furkana,insallah bir an once toparlanir annesi.En cok anneler etkileniyor hastaliklardan, kac gecedir uykusuzum bende.
Cumartesi goz muayenesi ve gozluk derdine dustum. Sonunda bir gozluk begenebildim.
Bugunde hava yagmurluydu pazara gittim ama yagmura yakalandik.
Pek hos vakit geciremedim bu hafta...
Eşim Kıbrıs'ta bir kaç gündür.
Ve biz hafta sonuda evdeydik. Öylesine bir gündü işte...
Sıkıcı... Sıradan...
Halada öyle
Ceren iyidir inşallah.
Birde
superbulmacaya manyak bir şekilde takılmış durumdayım. Nete girince bir annecocuk açılıyor birde superbulmaca...
Bilemediğin soru varmıydı nurcan abla
Ben geçen pazartesi gününden beri hasta olduğum için dün gündüz evdeydim hiç dışarı çıkmadım. Bir ara kızımla caddeden dolaşırız diyordum ama sonra akşam dışarı çıkacağımız için kendimi yormamaya karar verdim. Akşam ve gece ise çok sevdiğimiz arkadaşlarımızla bir aradaydık , bol bol sohpet ettik çok keyifli idi.
Ceren hala iyileşemedi mi? Umarım bir an önce eski sağlığına kavuşur, onu çok öpüyorum.
Sevgiler.
Emine
Çok geçmiş olsun Ayşegül.
ben bugün bütün gün evdeyim :-x :-x :-x :-x
canim, bende aynen
panoda sorum var,esimde hadi benim sorularim yapilacak diyor,baski var baskiiii??? benden almak uzere pc yi