1. Sayfa - Toplam 4 Sayfa var 123 ... SonuncuSonuncu
Toplam 38 sonuçtan 1 ile 10 arasındakiler gösteriliyor.

hayatınızda gördüğünüz..hiç unutamadığınız en güzel şey nedir?

çocuğunuz anneniz eşiniz vb hariç..

nerden akılma geldi..bilmem..sık sık sorarım ben bunu kendime..

üç tane şey var dağarcığımda:

en güzeli..
    kıızmla bri eylül akşamüstüsü motorla üsküdardan beşiktaşa geçerken..köprünün üzerinde tam bir yay çizen..bir ucu avrupa yaksında,bir ucu asyada olan gökkuşağı..

herkeslere telefon ettim..ama hepsini görmek için tam boğazın ortasında olmak gerekiyordu ve bizde oradaydık..

ikincisi:
    alanyada dönerken afyon yakınlarında feci feci bir yağmura yakalandık..ve gözümün önünde 150 metre ötemeize bir yamaca yıldırım düştüü..çaaat diye..ateşler fırladı topraktan falan..hayran kalmıştım doğanın gücüne

üçüncüsü:
    Surinamda yüsek bri ağaç görmüştüm..oranın küçük yağmur mevsimiydi.ağacın tüm dalları kanarya sarısı çiçekle kaplıydı.
    dalları görünmüyordu..harikaydı..

sizin var mı..unutamadığınız güzellikler..

Re: hayatınızda gördüğünüz..hiç unutamadığınız en güzel şey nedir?

** ablam doğum yaptıktan bir kaç dakka sonra o kalabalığa karışan tatlı yeğenim efoş

** fenerin havadan gelen üç yıldızı (süper bir gösteriydi )

daha çok şey var ama onlar çok özel

Sanırım 4 yaşında olmalıyım... Otları benimle aynı boyda yemyeşil bir çayır...Rüzgarda nazlı nazlı süzülen kıpkırmızı gelinciklerden oluşan bir çiçek tarlası... Annem çömelmiş benim yanıma.Bak kızım bunlar gelincik diyen genç sesi, beni saran sıcaklığı.Hayatta gördüğüm, unutamayacağım en güzel şey.

O gün bugün yeşil otlar arasında narince salınan bir kırmızı gelincik yüreğimi hoplatmaya yeter.Belki de o yüzden kırmızı en sevdiğim renktir.Ancak gelinciğin ömrü çok kısa olur.

Bu sabah yılın ilk gelinciklerini gördüm yol kenarında.

17 Mayıs 2000

Danimarka Kopenhagda 11 tane aslan tarih yazıyor.

17 Ağustos depremi sonrası gülmeye hasret yüzler ilkde fa çoşkuyla birşeyi kutluyorlar.

Galatasarayımız UEFA kupasını Türkiyeye götürüyor.

Bağdat caddesinde bu çoşkuyu seyretmiştim.

Unutamayacağım tekrarını yaşamak istediğim bir olay.

konya daki okulma giderken..İstanbuldan trene binecektim.
    trene eşyalarımı yerleştirdim zamanım vardı..kadıköye doğru biraz yürüdüm haydarpaşadan....

sonra tekrar döndüm...trene biniyim dedim...yerinde yeller esiyordu....

ikilem arasında kaldım..hareme geçip otobüsle konyaya gidiyim...oradan istasyonda treni bulur eşyalarımı alırım dedim...

bir aklımda dediki atla taksiye treni yakala....

hedef bostancıda yakalamaktı olmadı....

pendikte yetiştim.tirene..pendik istasyonuna bir geldim...tren kalkmak üzere imiş...

herneyse sadete geleyim...

taksi parası olarak..bir otobüs bilet parası verdim...

otobüse binsem işim garanti idi...

işte bu yüzden ben aklımı seviyom..hiç unutamıyom

Alanya'nin Dim Çayi'nin buz gibi sularinda yüzmüstüm.. Öyle bir hafifledigimi hissetmistim ki sanki 20 kilo filan gitmisti bedenimden.. Sonrasinda da Dim Çayi'nin üzerine kurulu kerevetlerde içtigim sicacik çayin tadina doyamamistim..

Kas'ta çiktigimiz tekne turunu dibi camlarla kapli akvaryum tekneyle yapinca Kekova'nin o anlatilmaz güzellikteki denizaltini saniye saniye görebilmek de unutamayacagim bir seydi..

maximum_moment yazdı:
    konya daki okulma giderken..İstanbuldan trene binecektim.
    trene eşyalarımı yerleştirdim zamanım vardı..kadıköye doğru biraz yürüdüm haydarpaşadan....

sonra tekrar döndüm...trene biniyim dedim...yerinde yeller esiyordu....

ikilem arasında kaldım..hareme geçip otobüsle konyaya gidiyim...oradan istasyonda treni bulur eşyalarımı alırım dedim...

bir aklımda dediki atla taksiye treni yakala....

hedef bostancıda yakalamaktı olmadı....

pendikte yetiştim.tirene..pendik istasyonuna bir geldim...tren kalkmak üzere imiş...

herneyse sadete geleyim...

taksi parası olarak..bir otobüs bilet parası verdim...

otobüse binsem işim garanti idi...

işte bu yüzden ben aklımı seviyom..hiç unutamıyom

Hay sen aklinla bin yasa e mi ?

bir sürü var ama en güzeli galiba yıllar geçtikçede buna daha çok inandığım tekşey mertimi kucağıma aldığım andır.

max sen var ya alemsin valla

Mineciğim;

1:Eşimle sözlüyken ilkbaharın ilk günleri,hava yağmurlu,biz arabayla Bolu-Gölcüke çıktık.Gölün üstüne sis inmişti ve orman gözükmüyordu.Biz arabada oturmuş yağmuru seyrederken yavaş yavaş sis kalmaya ve o güne kadar gördüğüm en güzel yeşil tonlarında orman açığa çıkmaya başladı.O günü ne ben ne eşim unutamayız..

2:Yer Kerpe.Yine bir ilkbahar..Sabah kahvaltısı için kerpede hiç bilmediğimz orman içi bir yol.Ve karşımıza çıkan nefis bir koy..Tepe zakkum ağaçlarıyla dolu.Deniz mavi-lacivert..Buz gibi sularda tek başımıza..

3:Yer Bolu Dağları..Piknik için hiç bilmediğimiz bir yoldan ormana dalmışız.Ve bir dere kenarı,heryer papatya dolu.Sanki beyaz-sarı çimen gibi.Az ileride tahtadan yayla evleri..Ve yeni doğmuş kuzular..Müthişti..
    Hele yayla evinde yaşlı bir teyzenin bize sunduğu kaymak,taze köy ekmeği ve kızılcık şerbeti..Hiç unutamam..

Çok küçüktüm annem bir arkadaşına gitti yılbaşı akşamıydı beni koltuğa oturttu ve arkadaşıyla birlikte oynadılar bunu hiç unutmuyorum anlatırdım annem utanırdı