MALZEMELER:
125 GR MARGARİN
1 SU BARDAĞI PUDRA ŞEKERİ
1 YEMEK KAŞIĞI KAKAO
1 PAKET VANİLYA
1 YUMURTA
3-3.5 SU BARDAĞI UN
1 PAKET KABARTMA TOZU
YAPILIŞI:
MARGARİN,PUDRA ŞEKERİKAKAO VE VANİLYAYI KARIŞTIRIN SONRA 1 YUMURTAYI ÜSTÜNE KIRIN.İYİCE YOĞURUN.ÜSTÜNE 3 VEYA 3.5 SU BARDAĞI UN İLE KABARTMA TOZUNU DA EKLEYİP TEKRAR UNU YEDİRENE KADAR YOĞURUN.ARZU ETTİĞİNİZ ŞEKİLLERİ VERİP(BEN KALIP KULLANDIM) YAĞLI KAĞIT SERDİĞİNİZ TEPSİYE DİZİN.175 DERECELİK ISITILMIŞ FIRINDA 15 İLE 25 DAKİKA ARASINDA PİŞİRİN.
NOT:BİTERLİ ÇUKULATAYI SU DOLU BİR TENCERENİN İÇİNE BAŞKA BİR KAPLA OTURTUP ERİTİNİZ.SONRAAA PİŞMİŞ KURABİYELERİN BİR BÖLÜMÜNÜ BU SICAK ÇUKULATANIN İÇİNE BATIRINIZ.ÇUKULATANIN SOĞUMASINI BEKLEYİİP YİYİNİZ.ÖNERİDİR TARİFTE YOKTU AMA BEN DENEDİM ÇOK GÜZEL OLUYOR.