1. Sayfa - Toplam 2 Sayfa var 12 SonuncuSonuncu
Toplam 11 sonuçtan 1 ile 10 arasındakiler gösteriliyor.

bütün dünya özür peşinde..önce Türkler..sonra Ruslar.. sırada kim varr

öğlen yemek arasaında gazetedeki haber dikkatimi çekti..tüm dünya özür derdine düşmüş..

önce Türkler özür dilesin..soykırımı kabul etsin..
    sonra Ruslar özür dilesin..işgalci olduğunu kabul etsin..

eee sırada kim kaldı?

sonra Rusya özür dilese sonuçları nolur merak ettim..onlardan da tazminat mı isteyecek baltıklılar..
    Fransızlardan ne zaman özür istenecek merak ediyorum..napolyonun seferleri yüzünden
    veya daha güncel olsun..ingilizler ve fransızlar,hollandalılar..arkasından portekiz ve ispanyollar da özür dilesin sömürgeleri yüzünden..de mi ama..

Batı: İşgalcisin Rusya: Değilim

Nerdun HACIOĞLU/MOSKOVA

ABD Başkanı George Bush ile Avrupa, 60 yıl önce Nazi Almanyası’nı yenilgiye uğratmasını görkemli törenlerle kutlamaya hazırlanan Moskova’nın hevesini kursağında bıraktı.

9 Mayıs’ta Vladimir Putin’in konuğu olarak 63 ülke üst düzey yöneticisinin Kızıl Meydan’da boy göstermesine üç gün kala peş peşe açıklamalar yapan Batı, Rusya’nın, İkinci Dünya Savaşı sonrasında Baltık cumhuriyetlerini işgal ettiğini kabul etmesini istiyor.

Şimdi AB üyesi olan üç Baltık cumhuriyeti, Letonya, Estonya ve Litvanya parlamentolarının önceki gün ‘Rusya işgal nedeniyle özür dilesin’ şeklinde ortak bildiri yayınlamasının ardından dün de ABD Başkanı George Bush, Litvanya TV’sine yaptığı açıklamada ‘İşgal konusunu Putin’le konuşacağım’ dedi.

Bu arada AB Komisyonu Başkan Yardımcısı Günther Verheugen de ‘Rusya’nın AB ile ilişkileri, Baltık cumhuriyetlerini işgal ettiğini kabul etmesine bağlıdır’ dedi. Bunun üzerine Rus Dışişleri Bakanlığı, ‘Tarih yeniden yazılmamalı. Sovyetler Birliği milyonlarca can kaybı vererek dünyayı faşizmden kurtulmasında önemli katkısı olmuştur’ açıklamasını yayınladı. Putin’in yardımcısı Sergey Yastrejemski de, SSCB’nin asla işgalci olmadığını söyledi.

SIRA SENDE MİNE

Minedafne bizden özür dilesin

Babalar buluşmaaycak dedi.

Ama biz buluşacağız

Re: SIRA SENDE MİNE

bi buluşun hayırlısıyla da..mangal babaya mum yakacağım..

Re: bütün dünya özür peşinde..önce Türkler..sonra Ruslar.. sırada kim varr

Herkes ortada buluşsun kimkimi gördüyse özürdilesin.Önce bush ölen insanların yakınlarından, gelmiş geçmiş bütün yöneticiler bizi düşürdükleri durumdan dolayı,sonra ne bileyim herkes çok kırgın ve üzgün herkes herkesten özürdilesin.
    Mineciğim öpüyorum canım.

5. Re: bütün dünya özür peşinde..önce Türkler..sonra Ruslar.. sırada kim varr

Peki Bush la kim konusacak!

Onun ozur dileyecegi milletlerin haddi hesabi yokta..

Bush tek tek insanlardan ozur dilese, birakin ulke, ulkeyi, torununun cocugunun bile omru yetmez

Bu arada rusya buyuk hazirlik yapiyor buyuk zafer bayrami kutlamalarina 9 unda cunku,aksam havayi fisekler patlatmaya basladilar cunku.

Kimin kimden özür dileyeceğini bilmiyorum ama bizden çok kişinin/çok ülkenin özür dilemesi gerektiğini biliyorum...

Bu arada NOT: Bülent Arınç Polonya'ya Ermeni Soykırımı iddiaları nedeniyle "kınama mektubu" göndermiş... Bir de yanlış duymadıysam önümüzdeki ay yapacağı Rusya gezisini aynı sebeple ertelemiş... Az önce haberlerde duydum...

meralutku yazdı:
    Herkes ortada buluşsun kimkimi gördüyse özürdilesin.
    BUDUR YANİ..MERAL KOPTUM VE ÖPTÜM FISTIK..

9. Re: bütün dünya özür peşinde..önce Türkler..sonra Ruslar.. sırada kim varr

bush herkesden özür dilesin,

Bush`un Pulu

Başkan Bush'un yeni talimatı:
    - Üzerinde resmim olan pul bastırdım, bundan böyle başkanlığın bütün mektuplarında bu pullar kullanılacak.
    Bir süre sonra görülmüş ki pullar zarfa bir türlü yapışmıyor.
    Başkan Bush küplere binmiş ve yetkilileri çağırıp sormuş;
    - Üstünde resmim olan pullar yapışmıyor, arkalarına zamk sürmediniz mi?
    - Sürdük efendim, demiş yetkili ve eklemiş;
    - Yapışmamasının nedeni, herkesin pulun arka yüzüne değil de ön yüzüne tükürmesi efendim..."

Bush`un Pulu

Başkan Bush'un yeni talimatı:
    - Üzerinde resmim olan pul bastırdım, bundan böyle başkanlığın bütün mektuplarında bu pullar kullanılacak.
    Bir süre sonra görülmüş ki pullar zarfa bir türlü yapışmıyor.
    Başkan Bush küplere binmiş ve yetkilileri çağırıp sormuş;
    - Üstünde resmim olan pullar yapışmıyor, arkalarına zamk sürmediniz mi?
    - Sürdük efendim, demiş yetkili ve eklemiş;
    - Yapışmamasının nedeni, herkesin pulun arka yüzüne değil de ön yüzüne tükürmesi efendim..."

[/quote]

Filiz koparttin beni..