Toplam 7 sonuçtan 1 ile 7 arasındakiler gösteriliyor.
  1. SAĞLIK SİGORTASI

MERHABA ARKADAŞALR BİRDE SİZE SORALIM BAKALIM ÇALIŞTIĞIM ŞİRKET BİZİ ANADOLU HAYAT'DAN SİGORTA YAPIYOR ÖZEL SAĞLIK SİGORTASI VE YARISINI BİZ YARISINIDA ŞİRKET ÖDÜYOR ( HOŞ ESKİDEN HEPSİNİ ONLAR ÖDERDİ AMA UZUN VE SİNİR BOZUCU BİR HİKAYE )
    YAKLAŞIK 6 YILDIR BENDE SAĞLIK SİGORASINDAN FAYDALANIYORUM GEÇEN SENE DOĞUM YAPINCA EGEYİDE YAPTIRMAK İSTEDİM ANCAK BİRTAKIM PRÜZLER ÇIKTI VE OLMADI BU SENE SİGORTAYI YENİLEME ZAMANI GELDİ VE ŞİMDİ EGEYİ YAPTIRABİLİRİM ANCAK ŞİMDİDE MADDİ AÇIDAN BENİ ÇOK ZORLAYACAĞINI DÜŞÜNÜYORUM ÇÜNKÜ HEM KENDİ SİGORTAMIN YARISI HEMDE EGE^NİN SİGORTASININ TAMAMINI ÖDEMEK ZORUNDAYIM OFFF YA BİR MUHASEBE YAPIYORUM EGE'NİN DOKTOR MASRAFLARI 1 YILLIK ÖDEDİĞİM PARAYI BULMUYOR GİBİ AMA YA ACİL BİRŞEYLER OLURSA MALESEF BENİM SSK DAN FAYDALANAMIYOR BABASININ BAĞKURU DA SORUNLU ÇOK ÇELİŞKİDE KALDM BİR TARAFIM YAPTIR DİYOR BİR TARAFIMDA BUNUN ÜSTESİNDEN ZOR GELİRSİN DİYOR TABİ EŞİM YAPTIRMA DEDİĞİNDEN ONADA GÜVENEMİYORUM. ZATEN SİGORTADA ÇOK KAPSAMLI DEĞİL YANİ BİRÇOK ŞEYİ GENE CEBİMİZDEN ÖDÜYORUZ. NE YAPAYIM YAAA BANA FİKİR VERSENİZE

2. Re: SAĞLIK SİGORTASI

özlemcim bence sigortanın artı ve eksilerini birkağıda yaz hangisi ağır gelirse karar vermen kolaylaşabilir ama son karar yine senin

Re: SAĞLIK SİGORTASI

Valla Özlemcim benim de bildiğim kadarıyla herşeyi ödemiyor bu sigortalar , kapsamını iyice oku bir bakalım , ona göre karar verirsin.Çok zor biliyorum ama aslında en iyisi kenara kendimiz birşeyler atmak.Örneğin hiç dokunmayacağın bir banka hesabı açıp fon alabilirsin Ege için , her ay cüzi bir miktar da koysan damlaya damlaya göl olacaktır bir süre sonra. Ben oğluma bir hesap açtım. Sigortaya ödüyorum diye düşünüp oraya yatır bence , sağlık sorunu falan olmazsa ilerde sünnetine falan kullanırsın ne güzel. Eline gelir.Ayda 30 atsan mesala , senede 360 milyon para yapar... Bir düşün bakalım en iyi kararı sen vereceksin.

aynı sorunu geçen sene bizde yaşadık ve senin düşündüklerini düşündük toplam 1 milyar civarıydı ki busene bence daha da pahalanmıştır.biz yaptırmamıştık ama çok zor bidurum insan ortada kalıyor ya bişey olursa diye ama allahım sağlık versin

5. Re: SAĞLIK SİGORTASI

OZLEMCIM,
    VALLA BEN BU KONUDA BIRAZ PARANOYAGIM . O NEDENLE ILLA YAPTIR BIRYERLER KESERSIN AMA SIGORTAYI YAPTIR DERIM . AMA BENCE SAGLIK SIGORTASINDA EN ONEMLI SEY AMELIYATLARI LIMITSIZ KARSILAMASI . CUNKU DIGER MUAYANE VE TAHLILLERI BIR SEKILDE ODEYEBILIRSIN AMA ALLAH GOSTERMESIN BIR AMELIYATI KARSILAMAK COK ZOR . INSANA EVI ARABASI VARSA ONLARI SATTIRIR . BIZIM SIRKET BENIMKINI YAPIYOR LARAYA DA YILDA 650 MILYON ODEYEREK YAPTIRDIM .ASILARINI BILE KARSILIYOR . BEN COK MEMNUNUM VE KAFAMDA COK RAHAT . YANI BIRAZ DA HUZURUMU SATIN ALMIS OLUYORUM BU SIGORTA ILE . HELE KI SSK DA BAKMIYORMUS . MUTLAKA YAPTIR CANIM OZEL SIGORTAYI .

Maddi açıdan çok zorlıyacaksa şimdilik düşünme derim.Zaten çokta kapsamlı değilmiş.

7. Re: SAĞLIK SİGORTASI

ben sağlık sigortası yaptırılmasından yanayım. benim de anadolu hayattan sağlık sigortam var ve doğar doğmaz caneri de dahil ettirdik. sağlık sigortası faydalı oluyor ilaç alırken de kullanıyoruz. yalnız aşıların dahil olmasına dikkat et çünkü bazı sigortalar dahil etmiyorlarmış..