1. Sayfa - Toplam 2 Sayfa var 12 SonuncuSonuncu
Toplam 18 sonuçtan 1 ile 10 arasındakiler gösteriliyor.

Etiler/Levent civarı yuva

Sevgili Arkadaşlar,

Oğlum Doruk Tan 33 aylık oldu bile(Arık yaş söyleme zamanı geldi herhalde biz hala ay hesabı yapıyoruz)

Çalışıyorum evdeki bakıcı ablamız ile de bir yere kadar gidiyor.Artık acilen bir profesyonel yardımına ihtiyaç var. Bunun için de yarım gün yuvaya vermek istiyorum. Bu semtlerde önereceğiniz, tecrübeniz veya etrafınızda duyum aldığınız iyiyi de kötüyü de benim ile paylaşır mısınız? Özel yuva dışında ilköğretim okullarının yuvalarını da düşünüyorum; daha iyi kontrol vardır diye hissediyorum ama pek fazla alternatif yok herhalde.Acilen desteğinize ihtiyacım var..

selamlar

Feza

Pembefil

Yine hemen arkalarda kaldım. Bu kadar yuva ile ilgili mesajdan sonra hak verirsiniz herhalde sizlerin görüşleri benim için oldukça önemli. Yok mu bu semtlerde yaşayan veya eşi dostu olan ?
    Mesela Pembe Fil, Çilek, Ayışığı deniyor

selamlar

Feza

3. Re: Etiler/Levent civarı yuva

Merhaba Feza,

Pembe Fil şirket çalışanlarımızın çocuklarının gönderildiği yuva.

Benim oğlum Doruğa anneannesi baktığı için ben göndermedim.Ama bir çok arkadaşımın çocuğu katılıyor.Hiçbir şikayet duymadım şu ana kadar.

Eğer kapsamlı olarak sormak istediğin birşey olursa arkadaşlara sorabilirim.

Sevgiler

Re: Etiler/Levent civarı yuva

Kızkardeşim Hisarüstü'nde oturuyor ve bu sene kızını (bizim prenses 23 aylık) 2 gün yarım saat bir yuvaya göndermeye başladı (oyun grubuna).

Yuvanın adı "kemerkids". Seneye "small hands" e gönderecekmiş. O yuvada sadece ingilizce konuşuluyormuş, zaten öğretmenler yabancı ve türkçe bilmiyorlarmış. Bu yuva ile ilgili iyi duyumlar almış.

Seneye banada lazım olacak...

Çok farklı fiyatlara yuva var tahmin edecegin gibi.

Zamanında çocuk doktorumuz Ayışığı'nı önerdi bize. Gondermedik ama gonderip de memnun olan arkadaşlarım var. Sanırım Pembe Fil ve Çilek de benzer kategoride. Hatırladığım kadaryla "Havuç" diye bir yuva da var Levent'de. Baska bir arkadaşım da oradan memnundu. Elbette neye göre memnun olunacağı da önemli.

Arkadaşların yazdığı, Kemerkids, Smallhands, ekleme yaparsam Pinokyo daha pahalı olanlar. Her üçünde de ingilizce eğitim ağırlıklı diye biliyorum.

Muhtemelen siteleri vardır. Inceleyince (her ne kadar pazarlamaya donuk olsa da), insan epey fikir ediniyor. Gidip gormen, yuvadan neler bekledigini listeleyip bunları gittigin yuvadan alip alamayacagini kontrol etmen iyi olur.

Sevgiler. Kolay gelsin,

Figen

Arkadaşım Ayışığına göndermişti ve çok memnundu...
    Onun dışında Small hands'i önerebilirim...

Re: Etiler/Levent civarı yuva-Nese Erberk yuvası

Arakdaşlar

Çok teşekkür ederim. O kadar internette dolaştım burada bahsettiklerinizin bazılarını ilk defa duyuyorum. Small hand ve Pinokyoya bakacağım. Şimdiye kadar Ayışığı Pembefil çilek Süperçocuk ve Joyful house ile görüştüm. Joyful housedan pek bir şey beklemiyordum doğrusu çünkü Neşe Erberk'in esas iş ideğildi üçüzleri için kurulmuş yuva söylentisi var idi.Ama müdür eğitimci birisi ve de birisi farklı bir konsept yapmaya çalışıyorlar. Diğer yuvalar ya sosyal hizmetlere ya da mEB'a bağlılar.Mesela sosyla hizmetlere bağlı olan okullardan ingilizce yasak. MEB de öyle bir şey yok.Müfettişler eğitimcilerin kot giymelerine takıyor yani denetlenen bir yer olması ne kadar artı emin değilim. Ayışığı nerder i,se bir ilköğretim okulu disiplininde gidiyor o anlamda iyi gibi. Sadece biraz kalabalık revaçta olduğu için herhalde. 2 yaşında fransız sınıfına sokulan çocuklar var. Bazı fransız okulları anaokulan fransızca bilmiyorsa almıyormuş efendim)Bu nedir yaa?

Ne yarıştır anlamadım. Neyse jofull house hem evime çok yakın servise gerek kalmayacak hem de eğitim olarak oldukça renkli ama bakım açısından ulta bir bakım olmayabilir (Ben biraz temizlik malzemelerine takık birisiyim .Bununla ilgili bir şirketde çalıştığımdan herhalde)

PEmbefil de sevgi kesinlikle var ama biraz da imkansızlıklar içinde bir yuva gibi geldi bana.Üstelik ucuz da değil ayışığınfan pahalı mesela.Üff kara vermedim.Superçcocuk'u pek tavsiye etmiyorum nedense bana biraz fazla sosyetik geldi.

Bu hafta yine Etilerde Koza diye bir yer var orası ile görüşeceğim. selamlar

Feza(32 yıllık) Doruk Tan(33 aylık)

fezaaaaaa

Feza bilgilerin için teşekkürler...
    Kararını bizede yaz merak ettim. seneye banada lazım olacak

Re: fezaaaaaa

Yazdığım yazıyı tekrar okuyunca yanlış bir izlenim vermiş olduğumu anladım. Fransızca sınıfı Ayışığında değil Superçocukda var.
    Small Hands'e baktım ama görüşme yapmadan bir şey söyleyemeyeceğim. Oğlumun konuşma konusunda bir problemi yok halen devrik cümleler kuruyor.Helikopter diyemiyor) Dolasıyla eğer daha küçük yaşta olsa idi 2. bir dil kesinlikle düşünmezdim. Şimdi biraz daha rahatım ama yine de çocuğu zorlamış mı oluruz onu merak ediyorum doğrusu.Tabii daha fiyat öğrenemedi. Bir de bu tür okullarda genelde yabancı anneler çalışıyor.eğer hizmetiçi eğitim ile eğitilmemiş kişlerse aslında evdeki bakıcıdan farklı olmazyacaklar. Ha dışarıda yine üst seviye eğitim görmüş kişiler olabilir. Bir de bağımsızlık ,öğrenme içgüdüsü, yaratıcılık yurtdışında okulöncesinden ailede başlıyor. yerel aile kuralları ile birleştiğinde biz de olmayanları tamamlayacak bir yaklaşım olabilir onların getirdikleri.

Arkadaşlar beyin fırtınası yapıyorum.sıktıysam kusura bakmayın..

Feza