bu da demekki bu kampanya hakikaten yayıldı ve ses getirdi...bugün aldığım maille bu ispatlanmış oldu....çok uzaktan tanıdığım biri yollamış bana kampanyaya katılayım diye...çok hoşuma gitti...
bu da demekki bu kampanya hakikaten yayıldı ve ses getirdi...bugün aldığım maille bu ispatlanmış oldu....çok uzaktan tanıdığım biri yollamış bana kampanyaya katılayım diye...çok hoşuma gitti...
Demetciğim çok sevindim bu habere
Kampanya formunu dolduranların çoğu zaten annecocuk.com'un dışından. Hatta forumda e-mail yolladığını yazmış olanların bile tamamı nedense kampanya formunu doldurmamış durumda...
merhaba,
kampanyayi uyesi oldugum okuloncesinet grubundan duymustum.ben de uyesi oldugum bir cok gruba yolladim kampanyayi destekliyorum formunu doldurduktan sonra annecocuk.com a uye oldum.Bu nedenle benim gibi bir cok kisi bu kampanyayi kisisel adreslerimiz veya uye oldugu gruplardan gelen maillerden ogrendi...Destekleyen cok kisi var..
shcek@shcek.gov.tr,mozdal@shcek.gov.tr,ailecocuk@s hcek.gov.tr adreslerine de yollanmali bence bu mail.shcek sosyal hizmetler ve cocuk esirgeme kurumu genel mudurlugunun adresi,mozdal genel mudur mehmet ozdalin,aile cocuk ta ayni ismi tasiyan daire baskanliginin adresi.SHCEK cocuk haklarinin izlenmesinden sorumlu genel mudurluktur.Sorumlu bakan Guldal Aksit tir.mail adresi var mi bilmiyorum ama ona da yollanmali diye dusunuyorum.
Sevgi'ler
Sevgi Kosaner
Sevgi'ler
Merhaba, bildiğim kadarıyla Sosyal Hizmetler ve Çocuk Esirgeme Kurumu'nun bu konuyla ilgili hiçbir yasal yetkisi ve yükümlülüğü yok. Eğer yanılıyorsam lütfenn bileb birisi beni düzeltsin ve hemen kapmanya ile ilgili mailleri yollayalım. Diğer taraftan bütün milletvekillerimize kampanya ile ilgili esaj tollandı, kendilerinden destek istendi. Buna bakanlar da dahil.