takı tasarımları ile bu aralar çok ilgileniyorum ve bu siteye rastladım çok güzel el işi küpeler kolyeler yüzükler var tavsiye ederim
www.ejoya.com
takı tasarımları ile bu aralar çok ilgileniyorum ve bu siteye rastladım çok güzel el işi küpeler kolyeler yüzükler var tavsiye ederim
www.ejoya.com
Aybencim annem ilgileniyor, 2 farklı kursa gidiyor, şimdi bana boncuktan 2 abajur yapıyor, bayağı ilerletti yani, birkaç ta kolye yaptı bana..
O siteye bende bakıp anneme birkaç model göstermiştim, evet çok güzeller.
canım bende ılgılenıyorum ama amatorce cok sevıyorum yapmayı ve bu sıte cok guzelmıs sagol .kursa gıtmedende guzel seyler yapıla bılır yanı.
Bikeresinde kendime bi kolye yapmıştım . Herkes o kadar çok beyendi ki boncuk getirip onlara da yapmamı istediler
Hatta ablam pia'yla beraber her biri değişik modelde ve renkte olmak üzere 300'e yakın kolye yapıp Amerika'ya ihracettik
www.kenzay.com sitesine de bakın derim
Yaa arkadaşlar birşey sorucam, Kapalıçarşı Bedesten'de gümüş parçaları satan Mustafa abiyi bileniniz var mı? Web siteleri vardı, kaybottum kartını...
Yakında kolye tasarımlarımı EBAY'dan satmaya başlayacağım, hakiki doğal taşlardan ve .925 ayar gümüşten yaptım herbişeyciklerini, almazsanız darılırım Posta işi noolur bilemem tabii TR'ye yolladığım çoğu şey postada kayboluyor maalesef... :-x
Neyse, şaka yaptım tabii, merak etmeyin, ama bakmanızı ve yorumlarınızı beklerim...Yakında linkini veririm size...
Hey, Penguin, senin ordan birşey alarak milli olmanı isterim bak harbiden, hem sana özel iskonto da yaparım (-10 euro ) Sen yeter ki enişteyi ikna et Haa, bir de bizim dükkanı abalana da haber vermeyi unutmaa
Merhaba Ayben,
Takı tasarımıyla ilgili bir forum görünce hemen zıpladım.
Ben kızıma hamileyken başlamıştım takı yapmaya, çok eğlenceli ve çok zevkli gerçekten. Fakat son 3-4 aydır ilgilenemiyorum, neden mi?
KIZIM BÜYÜDÜ.... ve onunla uğraşmaktan gerçekten sadece ev işlerine zaman ayırabiliyorum.
Takı olarak ben genelde tek kolyeler ve kolye-küpe takımlar yaptım, modellerini de bir internet sitesinden aldım, ve bu site takı modelleri yönünden çok zengin bir site ve sürekli yeni modeller ekleniyor, bilgisayardan model alabilirsen bir göz at derim, ben hemen hemen bütün modelleri bu siteden aldım... www.gittigidiyor.com 'da mücevher-takı-saat linkinin altında bulunuyor bütün modeller..
Ben bir ara coşmuştum, bir baktım evde bir sürü takı birikmiş ve satmaya karar verdim, ama nerde satacağımı bir türlü bulamadım, bazı bijüterilere sordum ama almak istemediler. Şu anda da evime yakın bir yerde küçük bir tuhafiye var, oraya biraz bırakmıştım, 6-7 ay önce. Sadece 2 tane satıldı..
Sana başarılar ve kolaylıklar diliyorum.
Bir bucuk sene once falan bir arkadas bir link vermisti.Arsivden aradim ama bulamadim.Onu hatirlayan yada bulabilen varsa yazsin buraya lutfen.
Yakın arkadaşım "Takı tasarımı" bölümü mezunu ve harikalar yaratıyor,çeşitli kurslar var gidebilirsin ya da arkadaşım gibi 2 senelik Üniversiteye giderek profesyonel olabilirsin.
Şu an elimde 100'e yakın yazlık kolye,küpe ve bileklik var.Canım arkadaşımın kıyağı
sorma ayben bende ilgilenmeye başladım şimdi bir arkadaşta ögrenmiş yapmasını banada gösterdi çok basit internetten model bakıcağım degişik yapmak için sanada kolay gelsin.
ben de yeni ilgilenmeye başladım. malum daha önce çalıştığım için vakit bulamıyordum. Ben sadece basit modelleri yapabileceğimi düşünüyorum. Geçenlerde Yargıcıya gidip neler sattıklarına baktım ve fikir çaldım) Bu sezon için kendime özellikle yeşil, pembe renklerde kolye yapacağım.