arkadaslar biliyorsunuz batu sali ameliyat olucakti ama saat 14:30 a kadar almadilar. tam esime bu cerrahlar artik ambele olmuslardir dedim, hemsire geldi maalesef ameliyati yarina (bugüne) aldik dedi. dün birara yazicaktim siteye girdim ama sizleride yok girdi yok girmedi mesgul etmek istemedim.
biraz önce yanindan geldim. maasallah moralide cok yerindeydi. ameliyat sirasinda cok agrili olacagindan belindende peridirial anestezi yaptilar. simdi her hasta gibi sondalari, torbalari ile yataginda yatiyor, cumartesi cikicak allah korusun iltihap falan olmazsa. odasina afganistandan bir arkadas geldi. yavrum mayina basmis ülkesinde. hastaneden bir doktor ordan tedaviye getirmis. kimsesi yok, almancada bilmiyor. yani beterin beteri var. batu kendini öptürtmüyor bana. anne oda annesini özler evde öpüsürüz dedi.
o kadar mutluyumki anlatamam, bana gecmis olsun mesajlari ceken tüm arkadaslara tesekkür ediyorum. dualariniz kabul oldu. allah kimsenin basina dermansiz hastalik vermesin, kuzucuklariniz yaninizdan ayrilmasin. evde yapayalnizken sizlerle bunlari paylasabildigim icin cok mutluyum. hepinizin bebislerini öpüyorum. hersey gönlünüzce olsun.
hoscakalin
esin