genel mudurumuzun ailesi buradaydi tatil iicn,bugun donuyorlar ve ben onlara hediye almak istiyorum.
Cok sirin iki ihtiyar.ne severler bilemedim,sizce ne olabilir?
genel mudurumuzun ailesi buradaydi tatil iicn,bugun donuyorlar ve ben onlara hediye almak istiyorum.
Cok sirin iki ihtiyar.ne severler bilemedim,sizce ne olabilir?
FÜSUNCUĞUM BEN OLSAM TEYZEMİZ İÇİN İŞLEMELİ VEYA DANTELLİ BİR MENDİL VEYA BİR FULAR, AMCAMIZ İÇİNDE KÜÇÜK BİR ÇAKI(HANİ CEPTE TAŞINAN MİNİK ÇAKILARDAN) ALIRDIM. BENİM BABAMIN VAR VE ONU HİÇ YANINDAN AYIRMAZ. ÇOKTA İŞİNE YARIYOR. BAŞKA BİRŞEY GELMEDİ AKLIMA GELİRSE YAZARIM...
Füsun'cum,
Annemden biliyorum, artık fazla eşyaya gereksinimi olmadığını yineleyip duruyor. Bence kullanabilecekleri birşey al, şal, atkı, hoş bir diz battaniyesi (İskoç malı) gibi. Sağlık sorunları yoksa, en iyilerinden çikolata ve peynir sepeti hazırlatabilirsin. Annem bir çikolata ve peynir canavarıdır Şeker, kolestrol ve kilo sorunu olmadığından bol bol yer.
Sevgiler
Unutma yaşlarında oldukları düşünülerek, boyunlarına asabilecekleri hem pasaport hem paralarını koyabilecekleri cüzdanvari bişey olabilir. (iki farklı renkte her ikisi için)
Ya da torunları var ise torunlarının sayılarına göre/gözlü bir çerçeve...
Ya da pofuduk terlikler.. (ayakkabı gibi ayağa geçen cinsten-rahmetli annanecim pek severdi)
Fusun eminim teyze ve amca cok sekerlerdir ama. Emre muhtesem seker bu resimde.Nasil buyudu.Op benim icin seker yanaklardan.
Evleri icin ortak bisey alabilirsin.
kadına fular
erkeğede cüzdan alabilrsin
Ay Demet cok sagol canim,hakikaten hergun daha seker oluyor bu cocuk.boylee yemek istiyorum ama izin vermiyo bana duduk
Bence Abu-Dabi'ye özel bir şey al. TR'de olmayan birşey olsun.
hani tatile gittiğimiz zaman küllük,bardak alırız ya üzerinde Bodrum,Kuşadası hatırası felan yazan eşyalar olurya ondan al,abu Dubai hatırası (Laf aramızada üzerinde gittiğin yerin ismi yazılan eşyalara ben uyuz olurum)
amcaya bir gömlek, teyzeyede eşarp alabilirsin. tabi orada bulabilirmisin bilmiyorum