Anneler ve anne adayları yaşadığınız hamilelik belirtilerinden faydalanmak istiyorum. Bende bir bebek istiyorum. Beni cevapsız bırakmayın lütfen......
Anneler ve anne adayları yaşadığınız hamilelik belirtilerinden faydalanmak istiyorum. Bende bir bebek istiyorum. Beni cevapsız bırakmayın lütfen......
bende hicbir belirti olmadi oyle bulanti,yemek secme falan gibi.
sadece periodum durdu bende anladim
6. aya kadar karnim bile yoktu
Ben de en once baslayan belirti uyku oldu. Aman allahim, biraksan 24 saat uyurdum, daha sonra gogus'lerim cok hassaslasti, mide bulantisi sadece birkez oldu, onun disinda tabi regl olmamak en buyuk belirtisi.
Allah gonlune gore versin insallah
Desteğiniz için çok teşekkürler.
biz zaten bekliyorduk .
regl gecikince kan testi yaptirdik .
sonuc pozitif cikinca ..
sonraki haftalarda ,asiri halsizlik ,iştahsizlik ,ve uyuma istegi oldu .
2 aylıktan itibarende ,korkunc midebulantilari basladi .
neredeyse 8 aylik a kadar bulantilarim surdu .
Hamilelik belirtisi ilk günden ortaya çıkmaz yada en azından benım oyle oldu. Belki inanmıyacaksın ama benim ikinci ayımda karnım şişmeye başlamıştı ve "sen hamilemisin" diye soran oluyordu. Yani anlıyacağın hamile olduğunu anlaya bilmen için gün takibi yapıcaksın. günün geçmiş ise tahlil yapmalısın. daha öncesinden herhangi bir belirtisi olacağını sanmıyorum.
benimde iştahım çok açılmıştı.
Benim başım çok ağrımıştı..Hatta doktora gitmiştim bir sürü ilaç vermişti. Ama şüphelendiğim için içmemiştim. Birde çok uykum geliyordu.
ben suanki hamileligimde cok kötüyüm mide bulantisi yemek kokusuna gelemiyorum uykum 24saat geliyor,ama az kaldi insallah yakinda gecer,oglumda hic anlamadim hamile oldugumu okadar güzel gecti ama ikinci hamileligim beni maaaafffffff eti bu kesin benim gibi kaprisli olucak
Canım,
Ben Uyku halinden başımı kaldıramıyordum. Neredeyse şirkette bile uyumuştum. ( Öğle paydoslarında )
Ve aşırı mide bulantısı - kusma ve bu 9 ay boyunca devam etti. ,
Evdeki lavabonun önünde ki paspasın dili olsa da konuşsa bitkinlikten az yatmadım üzerinde.
Allah gönlüne göre versin.