Bir dönem herkes birşeyler yapıyordu,eee ne oldu şimdi herkes hobisiz mi kaldı
Hadi marifetlerinizi görelim
Bir dönem herkes birşeyler yapıyordu,eee ne oldu şimdi herkes hobisiz mi kaldı
Hadi marifetlerinizi görelim
Ben yaklaşık 1 senedir hiç birşey yapmıyorum.Marifetsiz ve beceriksizim yanii
ay ben bos durmuyorum hergün biraz daha göbek büyütüyorum ))
HOBI SAYILIRMI BILMEM AMA COK MESHUR BI DIZAYNERIN DIKISCISIYIM ( edgar vos ) BU ISI EVDE YAPTIGIM ICIN HOBI DIYORUM AMA GELIRI COK IYI OLAN BI HOBI
Ben goblen e devam
Vildancim ,
malesef oyle ugrasabilecegim br hobim yok .
zamanim yok .Mert sagolsun
ama ahsap boyamaya gitmek isterdim .
yada takı tasarimi ogrenmek isterdim .
gercizaman yok lafim bahane galiba .
ugrastirici şeylerden sıkıldıgım icin ,satin almayı daha kolay buluyorum ..
Örgü örmek benim için vazgeçilmez bir tutku. Zamanım son derece kısıtlı da olsa, günde en az bir saat örgü örerek dinlenmeye bakıyorum. En son kızıma çok şık, kapişonlu bir ponço ördüm. Tasarımını kendim yaptım. Yalnızca üzerine çiçekli işlemeleri kaldı. Aynı anda birden fazla örgü projem vardır, tümü de kendi tasarımım. Hazır modellerden yalnızca esinlenebilirim, kendi tasarımımı gerçekleştirirken hazır modeli tam uygulamam. Şu sıralar koskocaman bir kilim tasarımı üzerine kafa yormaktayım.
Örgünün yanısıra, goblen, fotoğrafçılık, resim yapmak ve dünya mutfakları diğer hobilerim arasında. Bunların dışında, yakında kızımla birlikte gerçekleştirebileceğim projeler için el becerileri kazanmak ve antika mobilya tamiri ve kaplaması işini öğrenmek istiyorum. Evim büyük olsa, içine kimseyi sokmayacağım 'kendime ait bir odam' olsaydı, neler yapardım, neler... Umarım yakın bir kelecekte kavuşurum bu olanağa...
Adam bu mu
http://www.edgarvos.nl/
Vildancım yaa, benden çok yaşıycaksın...
Tahta boyuyorum, eski bir sepha takımını aldım boyuyorum işte...
Takı yapıyorum...
Mart geldi yaa, benim bayramım başladı (tamam kedi burcuyum ama bu öyle bir bayram değil ) Çiçeklerime daha bir özenliyim, bahçede bir sürü iş var, tohum ve soğan ektim birsürü, bakalım, yarısı tutsa bile harika olur
website dizaynı yapıyorum ayrıcana...
BEN OLDUKÇA FAALİM.TENİS,YAĞLIBOYA RESİM,BİNİCİLİK VE ANTİKA KOLEKSİYONCUSUYUM.YETERLİ Mİ ACABA?