evet üvey annelik nasıl olur aranızda bilen varmı?çünkü ben üvey anneyim eğer adı buysa.zor bir durum inanın iyi niyetli ve cana yakın bi insan olmama rağmen mutlu edemedim üvey kızımı?aslında yanımdada değil ama oluyor işte.
evet üvey annelik nasıl olur aranızda bilen varmı?çünkü ben üvey anneyim eğer adı buysa.zor bir durum inanın iyi niyetli ve cana yakın bi insan olmama rağmen mutlu edemedim üvey kızımı?aslında yanımdada değil ama oluyor işte.
üvey anne aslında kelime olarak biraz korkutucu değilmi sence
sen her ne olursa olsun onun yanında olduğunu ona hissettir bu yeterli olucaktır ona bence
KAYINVALİDE İLE ANNE ARASINDAKİ FARKA BENZİYOR. İYİSİDE OLUYOR KÖTÜSÜDE. GENELLEME YAPILAMAZ BENCE. AMA İYİ NİYETLİ VE SEVECEN OLDUKTAN SONRA KIZINDA BİRGÜN BUNU ANLAYACAKTIR. ÜZÜLME ARKADAŞIM. ONUN TEK İSTEĞİ SEVGİDİR SADECE.
SEVGİLER
tamamda ben ona herşeyi verdim.ama o beni istemiyor.yapacak bi şeyim yok.
nedeni olarak seni gormek istemesi ve bu ruh haliyle devranmasi normal. Nedeni sen olmasan bile (kac yasinda oldugunu bilmiyorum) boyle dusunmeye kendini sartlamasi normal. (eger annesi evli degilse)Sonuc olarak kalpten bagli olmadigi bir tek sensin ve en kolay sana tavir alabilir. Tabii karsi tarafinda negatif beyin yikamalari varsa isler daha da zorlasiyordur. Bence yilma, karsiliksiz sevgi de olsa gostermeye devam et. Yasi buyuyup iliskileri daha iyi degerlendirmeye baslayinca asil nedeni gorup sana iyi bir yoldas olacaktir. Kendini hep onun yerine koymaya calis. Mutluluklar.
Üvey anne olmak çok zor,üvey evlat olmak ise bin beter zor !
Çevremde bunun örneklerini çok gördüm,iyi eğitim almış,kültürlü ve sabırlı üvey anneler bile zorlanıyorlar.
Bir şeyin aslı varken sahtesini tercih edermisiniz ?
En ihtiyacınız olduğu anda anne yada babanızın bir başkasının yanında olmasını kabul edebilirmisiniz ?
Çocukluk çağlarında paylaşmayı bütünüyle başarabilirmisiniz ?
Siz onun yanında değilken,üvey kardeşinizin onun kokusuyla büyümesine katlanabilirmisiniz ?
Yada
Doğurmadığınız,emek vermediğiniz bir çocuğun kaprislerine katlanabilirmisiniz?
Bir çocuğa sahipken,bir başkasının çocuğuna aynı şekilde sevginizi verebilirmisiniz ?
Bir uçurumun kenarındayken hangisini tutarsınız,itilmesi gereken bir çocuk diğerinin hayatını kurtaracaksa hangisini feda edersiniz ?
ZOR ZOR ZOR !!!!!!!!!!!!!!!!
Sen dünyayı önüne sersende sevgini en yoğun şekilde göstersende annesinin yerini tutamazsın. Bu bir gerçek. Onun gözünde sen, annesinin olması gerektiği yerdesin. Babasının yanında eşi konumundasın. Bunu kabullenmek zor.
Biraz sabırlı olmalısın ve onunla ilgili olduğunu, sevdiğini ona hissettirmelisin. Ve öylede devam etmelisin bence.
Biraz büyüsün yıllar sonra senin bu iyi niyetli yaklaşımını daha iyi anlayacaktır emin ol.