Sabahtan beri sinirden elim ayağım tutmuyor.Dün eşim ev sahibiile görüşmeye gitti.Anlaşamamışlar.Adamın istediği miktar ne Tefe-Tüfe'ye, ne dolar euro artışına, ne de emsal kira artışlarına denk...Uçmuş. Bu arada bizim önerdiğimiz artış, olması gerekeninde üzerinde.
Her neyse, sabah telefon çaldı, açtım, direkt olarak "ben ev sahibinin karısıyım kirayı konuşacam" dedi. Selam yok sabah yok, "İsminiz nedir?" dedim. Söyledi bakın Zahide hanım bu konunun muhattabı ben değilim, bu konuyla bildiğim kadarıyla eşiniz ilgileniyor ve benim eşim ilgileniyor dedim..Vıdı vıdı vıdı ay kadın konuşuyor..Bakın hanımefendi ben bu konuda sizinle konuşmam diyorum bana "işine gelmiyor" diyor.Terbiyesiz şey! Ay hala ellerim falan titriyor yazarken.Eksik yüksek konuştuu konuştu ve en son ne dese beğenirsiniz? "2 çocuğun var, çocuklarından çıkar, ahım tutar".Beynimden aşağı kaynar sular döküldü.Sizin 5 tane, yanlış ah döner sizi bulur dedim ama sinirden kudurdum...Bakın büyüğümsünüz, siz aradınız suratınıza kapatma terbiyesizliğini yapmayacağım, kapatın lütfen diye bağırdım..Kapatın!!!! :-x :-x :-x
Yazamıyorum bile konuşmayı...Dengesiz insan...
Allah kimsenin hakkını sormasın bize, biz kimsenin hakkını yemiyoruz.Bu nasıl bir anlayış, nasıl bir mantık ben anlayamadım.Cehalet insana ne kadar yapışmış... :-x Bu ne cüret yaaaa??? Eşim kızdı, konuşturmasaydın o kadar kapatsaydın ne saygısı dedi...Ya ben kötülük görmedim, yapmasını bilmem ama hayatta neler varmış yaaaa.Hala ve haala elim ayağım titriyor..Çok moralim bozuk arkadaşlar..Keşke haddini bildirseydim ama o an na'çar kaldım..