İşte biz arkadaşlar. Özlemin (ozoz'un) çabaları sonunda biz karşınızdayız. Ve tabii Hıdiv kasrı gezimizden fotoraf kareleri. Hadi bekliyorum. Hem sizi hem yorumları....
İşte biz arkadaşlar. Özlemin (ozoz'un) çabaları sonunda biz karşınızdayız. Ve tabii Hıdiv kasrı gezimizden fotoraf kareleri. Hadi bekliyorum. Hem sizi hem yorumları....
cok guzel canim gule gule kullan resimleri boylesi daha iyi olmus
Böyle çok daha güzel olmuş
Benim imzam da şimdilik gelinim var
Buyuk oglun cok yakisikli.
Ufaklik cok sevimli.
Sen o kadinsan profildeki kim???
Cok cool ve ne derlerrrr himmm kendine ozgu farkli bir yuzun var.Karizmatiksin
Kocan konusunda yorum yapmak bana dusmez ama bir resimde sana cok guzel baktigini farkettim.
sevgiler
Profil resmi konusuna daha gelmedik
Biraz zor öğreniyorum, DEĞİL Mİ ÖZLEMMMMM.
Profildekiler iki oğlumun silueti...
guzel ama cok kucuk goremiyorum ki buyuk koysaydin sonra kuculturdun yinede hic yoktan iyi degil mi istersen profil resminide bu resimlerle degistirebilirsin.yardim ederim istersen bana mesaj atarsin .bu arada resimlerinize bektim eren coooook guzel allah bagislasin kime cekmis bu ya
sevgiler ops:
Hepiniz çok güzel gözüküyorsunuz ....ayyyy çok özendim vallahi en son hıdiv kasrına iftara gitmiştim.....Yaz gelsede bahçesinde şöyle güzel bir çay içsek......
Çok güzel fotoğraflar, biraz küçük ama galeriden büyük halini görebiliriz nasıl olsa...
Ne demek arkadaşım, her zaman yardıma hazırım.
Resimler açıkken, üzerinde o dediklerimi yaparsan resimleri daha büyük görüntüleyebilirsin.
Hepinizi öpüyorum.
Bütün resimlerinize baktım Tanselcim, harikasınız hepininiz. Mutluluğunuz daim olsun.