kırmızı koltuğu sana devrediyorum canım arkadaşım
ben sorularımı sonraya saklıyorum
hadi bakalım gelsin sorular
kırmızı koltuğu sana devrediyorum canım arkadaşım
ben sorularımı sonraya saklıyorum
hadi bakalım gelsin sorular
Soruyorum.
Birrrr... Hayat hikayeni kisaca bir anlat hele
İkiiii... Hangi takımı tutarsın?
Üççççç... En beğendigin ve en kızdıgın huyun nedir ?
Aklıma gelirse devam ederim ...
Sevgiler..
canısı hayırlı olsun
Efeye kardeş gelecek mi?
Eşinle nasıl tanıştın?
Kayınvalidenle aranız nasıl?Varsa görümcede olur.
Yılbaşında ne yapacaksın?
MERHABALAR ÜLKER KOLTUĞA HOŞGELDİN..
1.NERELİSİN,EŞİN NERELİ
2.EFE'YE KARDEŞ DÜŞÜNÜYOR MUSUN?
KOLAY GELSİN...
Mervecim çok teşekkür ederim... Şaşırdım... Sanırım biraz da heyecanlandım galiba... Ve biraz da duygulandım...
Bana bak elektrikler kesikti çalışamadım olayı, fazla zor sorular sorma sakın...
Tekrar teşekkür ederim...
Sevgiler...
Birrr... Hayat hikayemi yazması için bir kompozitör tutacaktım, yarı fiyatına Gülbenim, onun yarı fiyatına da Ebrum talip oldular yazmaya... İhaleli eksiltme devam ediyor şimdilik... Fiyat biraz daha aşağı çekilsin de hallederiz...
İkiii... Tabi ki her normal vatandaş gibi FENERBAHÇE... Her ne kadar eşim kendini beni ve oğlumu GS'lı yapmaya adadıysa da henüz başaramadı...
Üççç... En beğendiğim ve en beğenmediğim huyum aynı Haticecim... Severim... Herşeyi ve herkesi severim...
Dörrttttt... Bu da benden sana... Kız sen o minicik evde hala iğne-ipliğe dönmedin mi??
Soru 1 Meslek/okul mevzuları?
Soru 2 Aşk / Meşk mevzuları? (nasıl tanıştınız falan)
Soru 3 Efe / gelecek mevzuları?
Öptüm canımın içi..
Sağol canım hepimize hayırlı olsun...
Efe'ye kardeş gelecek mi?... Zor bir soru ya Hilalim... Niyet olarak diyorsan evet istiyorum, hem de çok istiyorum... Ama gerekli şartlar ne zaman oluşur bilemem tabi ki, şu an henüz hayatımızın düzeni daha doğrusu düzensizliği ikinci bebeğe müsait değil... Ama en kısa zamanda çalışmalara başlamayı planlıyorum...
Eşimle bizim çöpümüzü çattılar canım... Çöpçatanlarımız vardı... Çöpçatanlarımızın yoğun tanıştırma operasyonundan kaçmayı ancak 3 ay başarabildik ve nihayet birgün birbirimize yakalandık... Yakalanış o yakalanış... Yani eninde sonunda yakalanacaktık madem o güzelim 3 ayı niye boşa geçirdik bilmem... Kısmet...
Kayınvalidemle aramız pek iyi değildi, hiç iyi olmadı daha doğrusu... Çünkü ta en başta zaten o beni istemiyordu... beni derken kapalı olmayan, başı açık, namaz kılmayan ve en önemlisi Malatyalı olmayan birini istemiyordu yani... Ama onunla değil de eşimle evlendiğim için kabullenmek durumunda kaldı sanırım... Yaklaşık 2 yıldır da bilinci yarı kapalı yarı açık ve felç olduğu için zaten "aramız" diye birşey kalmadı maalesef... Ama inanıyorum ki, hastalığı süresince hastanede ya da evde her zaman beni yanında gördüğü için beni sevmeye başlamıştır... Yani umarım... Görümcem yok... Ama 4 görümce 5 kayınvalideye bedel bir kayınbiraderim var... Çat-pat idare ediyoruz işte...
Yılbaşında ne yapacağımızı bilemiyorum şu an... Büyük ihtimalle TV başında uyuyan eşimi seyredeceğim...
Ozoz Özlem bugün yok o yüzden onun yerine ben (onun Sorularını kopyalayıp)soruyorum
1. Nerelisiniz, sen ve eşin?
2. İşini seviyor musun? Yoksa keşke şu işi seçseydim dediğin oldu mu?
3. En çok ne yapmak seni rahatlatır?
4. En çok görmeyi arzu ettiğin yer neresi?
5. Eşinle nasıl tanışdın?
6. İtiraf.com'a yazacak bir anın var mı?
7. Bir zaman makinası olsa, hangi zamana ve kim olarak gitmek isterdin?
8. Seni en çok etkileyen film, şarkı ve kitap hangisi
Canımın içi zor değil kolay bir soru........
Seni en çok üzen ve sevindiren (Efe'nin doğuşu hariç)bir olay nedir paylaşırmısın?
haydi öpüyorummmmmmmmmmmmm. ops: