bu sabah kalp ameliyatı oldu babam. kendine dikkat eden, spor yapan, yediklerine dikkat eden, yüzen, hatta dalan bir adam benim babam. 55 yaşında. bugün bypass ameliyatı oldu. hiç konduramadım ben ona bu ameliyatı. işe şimdi geldim.
1 damar %100 tıkalıymış. ama çok şükür sorunsuz geçmiş ameliyatı. şimdi 5-6 saat (sanırım) uyutacaklarmış. sonrada yoğun bakıma alacaklarmış. her halde yarın görürüz. kendimi çok yorgun hissediyorum. sanki tonlarca yük taşımış gibiyim. canım hiç bişey yapmak istemiyor. aslında hiç bir şikayeti yoktu. ama genede çok şanslıymışız ki fark edildi ve ameliyatını oldu.
Allah tüm hastalara şifa versin. herşeyin başı sağlık gerçekten. hiç bir şey için kalp kırmaya, karşındakini üzmeye gerek yok. paylaşmak istedim...
------------------------------------------------------------
şimdi aradım hastaneyi , çok şükür iyiymiş. makineden de çıkarttık dediler. kendindeymiş zaten. selam söyleyin dedim. ben mesajıma cevap yazan herkeze güzel dilekleriniz için çok teşekkür ediyorum. sağ olun var olun. dediğiniz gibi bundan sonra huyu değişecek galiba. ama olsun o benim için çok özeldir... inşallah çabuk toparlayacak. işe geldiğimde gerçekten çok kötü vaziyetteydim ama sizlere yazınca kendimi toparladım.
sevgiler
sevgiler