hay allah razi olsun ellerine sagl,ik aylardir boyle bir tablo ariyordum benim kiz dusuk agirlikli oldugu icin kilo bende takinti olmus dsurumda cok işime yaradi sagolasin
2 yas cocugunda ust sinir 91,5 cm,benim oglusum tam 24 aylik ve suan 97 cm biliyor musun Gokce!!!
Benimkiler çizelge dışı
İŞİNE YARAMASINA SEVİNDİM...ALLAH HEPİMİZDEN RAZI OLSUN...
ŞİŞŞŞTTT NAZAR DEĞDİRECEKSİN ÇOCUĞUNA...MAŞALLAH CANIMM ALLAH BAĞIŞLASIN...
sagol canim Allah hepimizin cocugunu nazardan korusun...
ama boyle iri olmasinin dezavantaji da cok...Almanlar da dahil olmak uzere pekcok insan oglusumun boyuna bakip onu 3-3,5 yasinda saniyor ve neden konusamiyor,neden krese baslamadi,daha tuvalet aliskanligi yok mu vs... gibi sorular soruyor... eh aciklamalari yapmak da bana dusuyor tabii...
bi kere daha moralim bozuldu,tombik bebekleri hep kiskanmisimdir,oglum 3400 gr - 52 cm,dogdu,fakat kilosu hep dusuk gitti,boy ortalama fakat kilo aldirmaiyorum ona ne yaparsam yapayim gunde 5kase yiyor fakat cok hareketli bi cocuk bi dakka durmuyo,suan 8 aylik ve 7300 gr ,
Kızım 29 aylık, 94 cm, 15,250 kg. Boyu uzun olduğundan herkes bir yaş daha büyük sanıyor 98 numara giysiler kullanıyoruz, ancak yakında 104'e geçeriz. Ayakları da 26 numara
Bizim boyumuz ust sinirda, kilomuzda normal...
bu tablodaki boy 18 aiyna kadar 77 cm, bizim tuana 81 cm ust sinirda
bu tablodaki kilo normal 9250 bizim tuanada 9500 belki de 10000 normal
guzel bir tabloo hosuma gitti