.
.
Maalesef ben kullananlar arasındayım. Güçlü bir iradeye sahip değilim ve bırakamıyorum
bende kullaniyorum maalesef zararlarini bile bile lades diyoruz.ama birakma cabalarindayim.
kullanmadim,kullanmayida dusunmuyorum.
ne sigara,ne içki,hiç öyle kötü alışkanlıklarım yok...karı kız ayaklarımda yok... kocam çok şanslı...
Ben sigara kullanmiyorum.
Sigara içmiyoruz
Ben kullanmıyorum.Sağolsun evde öyle bir kullanıcı var ki diğerleride kullanmış kadar oluyor
maalesef ben kullaniyorum ama yaz kis demeden cogunlukla balkonda iciyorum. sabahlari vede hele ac karnina hic icemem. eger arkadaslar ziyarete gelir ve icicek olurlarsa sadece mutfakta bu aktivitelerini gerceklestirebilirler. yemek hazirliyorsam ve mutfakta yemek yenicekse yemek yenilip bitene kadar icmem, restorana giderken yanimda özel olarak sigara götürmem oglumda yanimizdaysa cünkü esimde icmiyor bende onu rahatsiz etmek (zehirlemek daha dogru) istemiyorum. 3-4 günde bir paket iciyorum. ama oglumdan cok utaniyorum ayda 3 kere sigaraya hayir kampanyali özel dersleri var her gelisinda bana cigerimin renkleri hakkinda uzun uzun bilgi veriyor. en büyük aptalligi 7 ay hamilelik boyunca, 6,5 ayda emzirdigim süre icinde icmeyip yeniden baslamakla yaptim. yeni yilda akupunktur destekli birakmayi düsünüyorum.
sigara icilmeyen bir evdede sigara icmem. cocuklarin yaninda sigara icilmesini en büyük sorumsuzluk olarak görürüm. size bir reklami anlatayim (kampanya). elinde sigara olan bir kadina cocugunuza bile bile kanser mikrobunu siringalarmisiniz diye biri soruyor. kadin sok olup tabiiki hayir diyor ekran genisliyor kadin yanina dönüyor yaninda 2 yaslarinda bir cocuk bebegiyle oynuyor.
93-99 yillari arasi sigara ictim...ama 99 yilinda esimle tanistim ve sigarayi biraktim...(askin bir faydasi daha ) esim sigara icmez ve ben de oyuzden icmeme karari almistim...
yaaaaaaaaniii 5 yildir icmiyorum...ne mutlu bana...bundan sonra da icecegimi sanmam...