Toplam 3 sonuçtan 1 ile 3 arasındakiler gösteriliyor.

1,2......22 sayfali konularda 7.sayfayi nasil acacagim??

Diyelim ikinci sayfadayim, nasil gidecegim? Sayfanin hicbir yerinde diger sayfalarin numaralari yok ki tiklayayim! Baska bir yontem mi var da ben bilmiyorum!!!!????

Re: 1,2......22 sayfali konularda 7.sayfayi nasil acacagim??Buldum. Neden once gormemisim ki?

En iyisi deneme yanilmayla cozmek. Setting yuzunden midir onceden sayilar cikmiyordu. Simdi tamam

Re: 1,2......22 sayfali konularda ...kendi kuyrugumu yakaliyorum.Yardim

yine olmadi.Yurtdisindaki dostlarin gozuyle konusundayim. 23/12/03 tarihli bi mesaj var karsimda.bir sonraki sayfaya gecmek icin hicbir yerde tiklayacak sayfa sayisi goremiyorum.yine forum dizinine tiklayip,yine yurt dis. dost. goz. konusunu acip 13. sayfaya gidiyorum. cildiracam yine sayfa nosu goremiyorum.su tepedeki (duz) komutuyla ilgili olabilir mi? nedir bu duz nasil degisir. bu kadar da acemi olunmaz ki canim, bi sey beceremiyorum. fena halde sinirlendim.

Benzer Konular

1. Tanrim burada konu acacagim gunleri gorecek miyim?
    Konuyu Açan: bilmemgerek, Forum: Üniversite adayları.
    Cevap: 5
    Son Mesaj: 06 Şubat 2010, 19:50
  2. doktorumuza bir soru soracam ben bulamadim sayfayi
    Konuyu Açan: Sibel-Sefa, Forum: Genel Forum.
    Cevap: 6
    Son Mesaj: 09 Aralık 2008, 13:45
  3. bu sayfayi arkadasina gonder..niye yok?
    Konuyu Açan: imported, Forum: Öneri ve Şikayetler.
    Cevap: 2
    Son Mesaj: 12 Mart 2006, 16:36
  4. boyle bir forum acacagim aklima bile gelmezdi
    Konuyu Açan: PENGUIN, Forum: Genel Forum.
    Cevap: 109
    Son Mesaj: 18 Aralık 2005, 02:13
  5. Ana sayfayi tikladigimda neden $u cikiyor, benim pc ile mi alakali bisiy?
    Konuyu Açan: bilmemgerek, Forum: Öneri ve Şikayetler.
    Cevap: 2
    Son Mesaj: 07 Mart 2005, 04:06