Sevgili öğtetmenim.Yani ben senin için söyleyecek kelime bulamıyorum
Şansın bol olsun,Hayattaki tüm dileklerin umarım gerçek olur.Şans hep yanında olsun.Sana ve oğluşuna sevgiler.
Öğretmenim canım benim seni ben pek çok pek çok severim.
Sevgili öğtetmenim.Yani ben senin için söyleyecek kelime bulamıyorum
Şansın bol olsun,Hayattaki tüm dileklerin umarım gerçek olur.Şans hep yanında olsun.Sana ve oğluşuna sevgiler.
Öğretmenim canım benim seni ben pek çok pek çok severim.
özlem tanıdığım en değerli ve en dürüst insanlardan biridir
Çok harika bir dostluğu ve sıcacık kalbi olan canım arkadaşımdır.Hiç çekinmeden evine çat kapı gidecek kadarda insanncıldır.Özlemi çok ama çok severim her zaman böyle kalmasını dilerim.
sevgilerimle
Şansın bol olsun Özlem Dilerim herşey gönlünce olur
Sıcacık, sevecen, samimi, iyi niyetli, ve iyi yürekli arkadaşım Özlem. Yüzünden ve gülümsemesinden de sıcacık dingin bir kişilik kendini gösteriyor.
sevgiler..
Tüm sıcaklığını yazdıklarına kolayca yansıtabilen
Canayakın, ilgisini, sevgisini ve bilgisini hiç esirgemeyen,arkadaşım,eski meslektaşım..
Sağlıklı ve mutlu ol.Ömrün uzun ve hep sevdiklerinle beraber olsun
Seni ve oğluşunu öpüyorum.
Ozlemcigim,sansin hep bugun gibi bol olsun,ailenle birlikte mutlu huzurlu ve hep bol sansli gunler dileyimle,oglusunu ve seni opuyorum,sicak yurekli, candan,arkadasim.kutluyorum seni.
Herkesin yardımına koşmaya çalışan yazdığı her mesajda sıcaklığını hissettiren iyi kalpli arkadaşım
Allah sana çok istediğin ikinci bebeğini bir an önce kucağına almayı nasip eder inşallah.
Şansın her zaman kapıda olsun.
İyi bayramlar Özlem
dürüst,samimi, bi de güzel gülümseyen özlem
İyi ki varsın.