Gereçler:
1 kg ispanak,
bir bas sogan,
bir pirasa,
10 adet mantar,
1 tane havuc, salca,
kirmizi biber
2 kasik pirinc,
1 bardak su,
4 yemek kasigi misir ozu yagi.

Yapılışı:
ispanaklari guzelce yikayin ve dograyin. bir bas sogani pirasyla dogra, sogani ve pirasayi yagda sote yapiniz. havucu julyen seklinde dograyin. mantarlari dorde bol. sogan ve mantara bunlari ekleyin. hep birlikte, kisik ateste 10 dakika kadar kavurun. ardindan ispanaklari ekleyin. ispanaklar suyunu cekinceye kadar pisirin. ardindan yikadiginiz pirinci ekleyin. bir bardak su ilave ediniz. 1 yemek kasigi salca ve 1 cay kasigi kirmizi biber ekleyiniz. pirincler pisinceye kadar ateste tutun.

Servis Önerileri:
ilk olarak sarimsakli yogurtla birlikte servis yapiniz.

Püf Noktaları (İnce Ayrıntılar):
konuklariniza guzel bir surpriz yapabileceginiz basit ve hizlica hazirlanabilen bir sebze yemegi.

[size=medium]AFİYET OLSUN )[/size]