1. Sayfa - Toplam 6 Sayfa var 123 ... SonuncuSonuncu
Toplam 58 sonuçtan 1 ile 10 arasındakiler gösteriliyor.

Eski çizgi filmler_hadi nostalji yapalım

Evdeyim evet, saat itibariyle dikkatinizi çekmiştir.

İpek burda mama sandalyesinde oturmuş birşeyler kemiriyor, Batuhan yılan hikayesine takılmış durumda (babamız seminerde) önce yaş problemleri de çalıştık oyun da oynadık oooooohhhh.

artık sıra bana geldi, bende hakkımı anne cocuk'a girerek kullanıyorum. Yuppi

Biraz önce yazdığım bir forumda Voltran'ı oluşturuyoruz dedim de aklıma bizim zamanımızın çizgi filmleri geldi. ihtiyarlar gibi konuştum biliyorum ama bir çizgi film anlayışı bu kadar da değişir mi yahu...

Nedir o fox kids'teki çizgi filmler...

Hatırlıyorum şeker kız candy'i değiş tonton'u, vikingleri (şarkısı hala aklımda_haftaya buluşalım haftaya vikingler geliyor devamı haftaya), ayı yogi, he-man (içlerinde en vahşisiydi), uçan kaz ve daha niceleri......

Hadi nostalji yapalım, sizin hatırladığınız çizgi filmlerde var mı?

Yazın yazın (ben şimdi çıkıyorum Batuhan çok acıkmış biraz besleyeyim kendisini )

Re: Eski çizgi filmler_hadi nostalji yapalım

Merhabaaaaa, Benim en favorim HEIDI....Simdi bile oturup izliyorum.....Burada bir cocuk kanalinda var....Bayiliyorum.... esim hep dalga gecer...

Benim en favorim Seker Kiz Candy idi..Cuma gunleri oluyordu,aslinda degisik versiyonlari da olmustu..Cici Kiz olmustu bi ara da..
    Ortaokuldayken bi yaz calismak istedim,konfeksiyona en az 14 yasinda eleman aliyorlardi,ben 12 yasindaydim ama calismak istiyordum,yaz tatiliydi,biraz para biriktirirsem okul doneminde kitap-defter parami cikarabilecektim..Neyse..Konfeksiyona gittim,14 yasindayim dedim,beni ise aldilar,nufus kagidimi istediler sonra getiririm filan dedim..Tamam dediler..Iki gun calistim,ama aklimda hep Cici Kiz vardi,onu izleyemiyordum,nasil uzuluyordum tahmin edemezsiniz..Ise gittigimin ucuncu gunu,benim 14 yasindan kucuk oldugumu bi sekilde anladilar ve beni isten cikardilar,parami da vermemislerdi..Cok uzulmustum..Eve geldim,bi baktim tv'de Cici Kiz!Bi anda uzuntumu unutup,iyiki de beni isten cikardilar diye sevinmistim)
    Bu anilar unutulmuyor,cocuk olup da cocuklugunu yasayamayan bir suru genc insan var disarida..Cocuk isciler var..Cocuk olma haklari ellerinden alinmis..
    Ne yazik ki cizgi film bazi cocuklar icin cok luks hala..
    Butun cocuklarin cizgi film seyredip,calismak zorunda kalmayacaklari gunleri goruruz umarim..
    Sevgiyle,

4. Re: Eski çizgi filmler_hadi nostalji yapalım

ben en çok taş devrini severdim red kit güzeldi... bir de bir köpek vardı... değerli... gülüşü harikaydı ))) ayrıca tom ve jery yui de unutmayalım pembe panteri de..

5. Re: Eski çizgi filmler_hadi nostalji yapalım

hala seyrediyorum...
    eskiden "clementine" diye cizgi film vardi, muptelasiydim onun...sarkisini da hala unutmadim...

sirinler, red kit, walt disney karakterleri, pembe panter, he-man...cok severdim keratalari...ve tabii ki "beavis & butthead" unutulmazlarim arasinda...

simdi ise oglumla sabahlari teletubbies, tweenies, nickelodion karakterleri ve tabii ki walt disney tiplerini seyrediyoruz...

ben daha cok absurt ve komik tipleri seviyorum, nickelodion'daki tipler tam bana gore...

MERHABA BENDE TEMEL REISLE PEMBE PANTERI HALA SEYREDIYORUM OGLUMLA

ya bi cizgi film vardi kim hatirlar yakamusu muydu neysi adi cocugun hatirlamiyorum bile hani kafaisnda bi tane kus tuyu bardi bandina takmis genelde kizilderili sanirim genelde hep citleri ve cadirlari gosterirdi ucken cadirlar varmi hatirlayan
    kucuk yakamusumuydu yamatskumu neydi yaaaaaaaaa bde cizgi adam vardi puaaahhhh hahahaa die gulerdi hehehe

8. Re: Eski çizgi filmler_hadi nostalji yapalım

Ben en cok MARCO ya bakardim bir de SEKER KIZ a ama son bölümünü kacirdigim hala aklimda baktiklarimi hatirlamasamda son bölümüne hala bakmak isterim.
    Sonra KALIMEROvardi civciv di sanirim.

BIENEMAYA (ARI MAYA)
    birde cizgi film olmasada ORG TAN MORG

ben yakariyi çok severdim kızıldereli bir çocukdu hatırlarsınız birde atı vardı tabii bu arada şeker kız candy heıde uçan kaz bayılırdım ya cidden şimdiki çizgi filmler bile bir işe yaramıyor sabırla beklerdim o zamanlar tek kanalımız vardı nede olsa pazar günleri vikingler oynardı ne günlerdi ya))

EVET YAAA.
    TAM NOSTALJİ OLMUŞ VALLA.
    E BENDE HATIRLADIKLARIMI YAZAYIM BARİ
    ŞİRİNLER
    RED-KİT
    VİKİNGLER
    TAŞ DEVRİ
    YAKARİ
    ESTEBAN
    CLEAMANTİENE(GALİBA BÖYLE YAZILIYORDU)
    HE-MAN
    ŞİRA
    BAYAN SARAH
    ŞEKER KIZ CANDY
    TWEETY
    TOM VE JARY
    LULU(ÇİZGİ FİLMİN ADINI HATIRLAMIYORUM.AMA LULU DİYE BİR KIZ VARDI)

AKLIMA GELENLER BUNLAR