1 PAKET ETİMEK
2 PAKET KREM ŞANTİ
1 PAKET PUDİNG
1 SU BARDAĞI ŞEKER
2 SU BARDAĞI SU
YAPILISI:
1 bardak şekeri teflon tavaya koyun ve kahverengi oluncaya kadar kavurun ( şeker agda gibi sıvı sekil alacak )
sonra 2 bardak suyu ekleyip 10 dakika pişirin (suyu eklerken dikkatli olun üzerinize sıcrayabilir )
sonra borcama etimekleri bir güzel dizip üzerine bu şurubu dökün . ve bekleyin , bir yandan pudingi yapın ve ılındırdığınız pudingi şurupla ıslatılmış etimeklerin üzerine güzelce yayın , ve soğumaya bırakın.
onlar orada sogurken siz krem şantiyi yapın ve buz dolabında donmasını bekleyin.
son olarak hazırladığınız tatlının üzerine krem şantiyide yayıp , bol hindistan cevizi ile ağzını koku sinmemesi için kapatarak dolapta 1 saat kadar bekletin .
ve afiyet olsun.
puding ve krem santiyi çilekli , muzlu , kakaolu dilediğiniz gibi yapabilirsiniz.damak tatı size kalmış
ben sadeyi seviyorum.
puding yerinede kendiniz muhallebi yapabilirsiniz
cok hafif ve güzel bir tatlı
dün akşam yaptım bu gün yiyeceğim.