Toplam 9 sonuçtan 1 ile 9 arasındakiler gösteriliyor.

sizin yöntemleriniz neler veya nelerdi?

merhaba,
    hatırlarsanız ikinci kez bebek beklediğimi sizlerle paylaşmıştım. Şu anda 8.hafta bitti, bu hafta tekrar doktor kontrolüne gideceğim, şimdilik bir problem yokmuş gibi görünüyor.

Ama ben ilk hamileliğimde daha güçlüydüm galiba, mide bulantıları falan bana vız gelmişti. Bir de ay ay hangi sıkıntıları yaşayacağımı da bildiğim için hafif bir bıkkınlık da hissetmiyor değilim hani...

Size sormak istediğim şey mide bulantısı, kazıntı ve yanması ile ilgili. Daha önceki hamilelğimde sabah bulantıları vardı ama şimdi daha çok güne yayılmış mide kazıntısı ve yanması ağırlıkta. Sürekli bir şeyler atıştırdığım sürece kendimi daha iyi hissediyorum, ama bunu sürekli yersem de sonum kötü olacak. Limon yediğimde iyi geliyor bir de sakız çiğnemenin iyi geldiğini keşfettim. Allahtan iş yerinde kendime ait bir odam var da insanlar bütün gün limon yalayan ve sakız çiğneyen birini karşılarında görmüyorlar...

Sizin uyguladığınız başka yöntemler var mı ya da var mıydı?

Biliyorum geçecek ama kendimi bütün gün hasta gibi hissetmekten sıkıldım...

sevgiler,

Re: sizin yöntemleriniz neler veya nelerdi?

Bu arada hamarat oğlumun bulaşık yıkarkenki resmini yüklemeyi başardım nihayet...

3. Re: sizin yöntemleriniz neler veya nelerdi?

DOKTORUNDAN HAMILELERE VERILEN BIR SIVI ILAC VAR YANMAYI KESEN ONDAN ISTE .BENIM DE COK BULANTIM VE YANMAM OLMUSTU . O ILAC ILE YANMADAN KURTULDUM BULANTI 3 AY DEVAM ETMISTI .TUZLU CIPSLER BANA COK IYI GELIYORDU BULANTIYA BIR DE GALETA .
    YATAKTAN KALKMADAN YEMEK DAHA DA IYI .
    SAGLIKLI BIR HAMILELIK GECIRIP BEBISINE KAVUSMAN DILEGI ILE

oğlunnn çookkkk tatlıııııı

Merhaba Didem
    Ben de senin gibi neyin iyi geldiğini anlamaya çalışırken normalde hiç sevmediğim ve yeme alışkanlığımın olmadığı meyvelerin iyi geldiğini farkettim bulantılarıma.Çılgın gibi yedim.Hem de zayıflamıştım.Sanırım bu kişiden kişiye değişiyor.Yani bulantıya neyin iyi geldiği.Şimdi sana yazıcam ama bulamazsın bu aylarda bu meyvaları canın çekermi bir de en iyisimi vazgeçeyim.Ama şu aralar çilek gördüm.Çokça yemiştim.Elma da tabii iyi.Sana kolay gelsin sağlıklı hamilelik dönemi geçirmen dileğimle!
    Özlem

6. Re: sizin yöntemleriniz neler veya nelerdi?

Bende mide bulantılarından çok çektim malesef tek çözüm tuzlum krakerler oldu eh bide sürekli atıştıryordum ama kilo yapmayan şeyler meyve falan sakız onuda denedim ama o son aylardaki mide yanmalarımda çözüm oldu banadoktor tavsiysi gibi olacak ama sık sık az az yemeni öneririm. Hadi bakalım kolay gelsin güzel günler bunlar tadını çıkarman dileğiyle

Arkadaşım 2. hamilelik daha ağır geçermiş.gerçi benim daha il çocugum 3,5 aylık ve hıç sıkıntım olmadı hamıleyken ama elmanın mide yanmasına ,agrısına iyi geldiğini biliyorum.ve sütü eksik etme sakın ben belki yarım ton süt içtim ve bebeğim erken doğmasına rağmen cok kuvvetli.doktorlar hayran kalmıştı.sevgiler
    şimdiden hayırlı olsun.

8. Re: sizin yöntemleriniz neler veya nelerdi?

merhaba, benim mide bulantım pek olmadı ama doktorum olursa sabah yataktan kalkmadan birkaç tane tuzlu bisküi önermişti.. diyet bisküiler baya işe yarıyor. onun haricinde bir kere chatte konuşuldu beyaz leblebi kuru incir falan demişlerdi.. geçmiş olsun canım. bişey daha ekleyeyim ikinci hamilelik falan yok bende ama ilkinin heyecanı başka olduğu için pekçok şeyi görmezden gelişyor sanırım insan ))

9. Re: sizin yöntemleriniz neler veya nelerdi?

Ben hamileligim boyunca limona zeytin yagi döküp tuzlayip yedim aman allahim herkes ekmek tüketir ben limon tükettim oglum da su an hastasi hic yüzünü bile burusturmadan yiyor.
    Migde kazintilarina gelince nasil rahatb ediyorsan öyle davran onlari ye dar giyme ve eger süt icebiliyorsan soguk süt iyi gelir.
    kolay gelsin