Cici, yardımsever arkadaşım, şans sevdiklerinle beraber hep yanında olsun. Dilerim hiç sıkıntı yüzü görmezsin.
Cici, yardımsever arkadaşım, şans sevdiklerinle beraber hep yanında olsun. Dilerim hiç sıkıntı yüzü görmezsin.
Aslıcığım seni ilk kahvaltıda tanımıştım. İyiki de tanımışım canım hemşerim
Yüreğinin güzelliği yüzüne yansımış Aslıcığım. Dilerim tüm güzellikler senin ve ailenin etrafından hiç eksilmez.
Seni ve kızını öpüyorum.
Not: Unutma Cuma akşamı camdan zeynepciğimle el sallayın bana
Yüreğindeki güzellikler ve iyilikler burada ki yazılarına bile yansıyor arkadaşım, inşallah birgün kısmet olurda yüz yüze tanışırız........
Ailen ve sevdiklerinle mutlu bir yaşam sürmen dileğiyle........
Sevgili Aslı
Benim duyarlı, içten, yardımsever, canayakın arkadaşım, seni iyiki buradan tanimisim, umarim seni ve tatli Zeynep'i bir de dünya gözüyle görürüm.
Maillerini kesme lütfen.
Seni ve Zeynep'i sevgiyle kucaklıyor, kocaman öpüyorum.
Sevgiler,
Gülsün
Sevgili Aslı. Senin gibi bir arkadaşla tanıştığıma çok ama çok mutluyum. GÜzel kızınla ve ailenle güzel bir yaşam dilerim.
Seni duyarlı, yardımsever bir insan olarak tanıdım. Tüm yaşamın boyunca mutluluk yakanı bırakmasın. Günün birinde tanışmak ümidiyle...
Figencim,
Öncelikle beni günün şanslısı seçmenden ötürü sana ve iyi dilekleri için tüm arkadaşlara çok teşekkür ederim...
İnsanın sabah bilgisayarı açıp da böyle bir mesajla karşılaşması gerçekten çok güzel bir duygu imiş...
Teşekkürler
Aslı
SENI TANIDIGIM ICIN COK MUTLUYUM, ALLAH MUTLULUGUNUZU BOZMASIN.
SEVGILER,
CIGDEM&ARDA
Aslıcığım seni pek tanımıyorum ama inşallah birgün tanışır kaynaşırız. Tüm güzellikler seninle ve ailenle birlek olsun.
Sevgilerimle
Aslı için uzun uzun cümleler kurmak istemiyorum çünkü onu anlatmak çok basit harika bir dost arkadaş benim bu sitede tanıdığım ilk dostlarımdan o ve biliyorumki her ne kadar çok sık görüşüp yazışmasakta her aradığımda yanımda olacak dostlarımdan...
Bence günün şanslısı Aslı ama bizde onungibi bir arkadaş edindiğimiz için dahada şanslıyız....
SEVGİLER SEVGİLERRRRR
Aslı çok tatlı bir insansın dilerim yüzyüzede görüşürüz canım.
Sevgiler.