2 ADET TAVUK BUTUNU HAŞLAYALIM TAVUK HAŞLANIRKEN 1,5-2 KASE YOĞURTU 2 TEPELEME YEMEK KAŞIĞI UN VE 1 YUMURTA SARISI İLE İYİCE MİKSER İLE ÇIRPALIM-HAŞLANAN TAVUĞU MİNİK MİNİK DOĞRAYALIM TENCEREYE AYÇİÇEK YAĞI İLE İLAVE EDELİM 2 DİŞ KADAR SARIMSAĞI DÖVÜP TAVUKLARIN ÜZERİNE 2 ÇAY KAŞIĞI KEKİK VE2 ÇAY KAŞIĞI NANEYİDE EKLEYİP TAVUKLA BERABER BİRAZ KARIŞTIRALIM ÜZERİNE YOĞURTU EKLEYELİM VE YOĞURT TOKURDAYANA KADAR KARIŞTIRALIM VE ÜZERİNE TAVUK SUYUNU İLAVE EDELİM BİR KAÇ TAŞIM KAYNATALIM SERVİSE HAZIRDIR SÜÜPER BİR ÇORBA OLUYOR TAVSİYE EDERİM