bıktım arkadaşlar ya ne yapacağımı bilmiyorum artık hastane hastalık yoruldum ankaralı arkadaşlarada özür dilerim perşembe ben gelemem ((
bıktım arkadaşlar ya ne yapacağımı bilmiyorum artık hastane hastalık yoruldum ankaralı arkadaşlarada özür dilerim perşembe ben gelemem ((
gecmiş olsun ruhan...
Çok geçmiş olsun Ruhan...
Herşey biz insanlar için,dua etmekten başka çaremiz yok...İnşallah çabucak iyileşirler...
SAĞLICAKLA...
Cok gecmis olsun Ruhan. Acil sifalar dilerim her annenede kizinada..
Çok geçmiş olsun Ruhan, annenin neyi var hastanede yatıyor canım. Toplantıyı başka bir güne erteleyelim sen merak etme. Kızınınki dişten mi?
canım annem içtiği musluk suyundan kanlı ishal olmuş((kızımında galiba pazar günü başına güneş geçti ara ara çıkıyor ateşi Allaha şükür öyle çok değil ama cidden yoruldum bahar artık gücüm kalmadı tam toparlandım derken herşey ters gidiyor ya
Geçmiş olsun canım annenin nesi vardı, inşallah çok büyük bir problem yoktur. Özgesuyada çok geçmiş olsun, çabuk iyileşir inşallah.
Ben de olmuştum Ruhan. Gerçekten zor bi durum. Bu ara sulara dikkat etmek gerekiyor. Allah acil şifalar versin canım. Hemen pes etme, herşey yoluna girecektir.
Çok geçmiş olsun Ruhancım, umarım annen en kısa zamanda toparlanır sağlığına kavuşur... Özgesu'ya kim bakıyor peki...
Bir de Özgesu'nun ateşi neden çıkmış bir doktora götürün, güneş geçmesinden ateşinin çıkacağını pek sanmıyorum, devam ediyorsa onuda götür, mikrobik birşey çıkmasın sonra....
Acil şifalar, sevgiler...
Ruhan, geçmiş olsun canım..