Merhaba arkadaslar.Bebegım su an 15 haftalık oldu.Herkes oynadımı dıye soruyor.Henüz hissetmedim.Siz bebegınızın oynadıgını ne zaman ve nasıl hıssettınız.Tesekurler.Meral
Merhaba arkadaslar.Bebegım su an 15 haftalık oldu.Herkes oynadımı dıye soruyor.Henüz hissetmedim.Siz bebegınızın oynadıgını ne zaman ve nasıl hıssettınız.Tesekurler.Meral
Çok iyi hatırlıyorum tam 14 haftalıktı, o zaman okuduğum yazılarda 18 hafta civarı anne bebeğinin oynadığını hisseder diye yazıyordu... İnternette doktora sorduğumda emin olmak için acaba bağısak hareketimi diye tereddüt etmiştim ama değildi, zayıf anneler daha çabuk hissedermiş yağ dokusu az olduğundan, bende tam öyleydim, ayyy düşündükçe heyecenlandım..
endişelenme herkeste farklı oluyor normali 18 hafta bildiğim kadarı ile ....
benimki 4,5 ya da 5 aylıkken oynamaya başladı. hafif kıpırdanmalar ile başladı şimdi maaşallah tekmeler dışarıdan görünüyor.
kesinlikle müthiş bir duygu.herkesin farklı haftalarda oynayabilir merak etme.
bana da arkadaşlar 14-15 haftalık iken soruyorlardı oynadı mı diye
Sevgiler
Fulya
İlk hamileliğim olduğu için hafif seyirmeleri duymadım.(ben 51 kilo ile hamile kalmıştım ve 63 kiloda doğum yaptım) 4-5 aylıkken hareketleri hissettim 8-9 aylıkkken karnının deniz gibi dalgalandığını göreceksin.En komiğide bu oluyor.
Ben sanki 20ci haftadan sonra hissetmeye başlamıştım. İşte o zaman hamileliğin tadına varmaya başlıyorsun.
Güzel bir hamilelik geçirmeni diliyorum.
Sevgilerimle
Sanki asırlar önce hamile kalmışım gibi herşeyi unuttum ama yanlış hatırlamıyorsam 16. haftada kıpırtıları hissetmeye başlamıştım. Yoksa 18 miydi Canını sıkma, bebek hareketleri değişkendir.
Merhaba, öncelikle Allah tamamına erdirsin. Ben 20. haftamda hissetmiştim. Hatta endişelenmiştim. Niye oynamıyor diye. Dr'um normal olduğunu söylemişti. Ama inanılmaz güzel bir duygu. Meraklanma, herkeste farklı olabiliyor. Sevgiler.
Ben 19.haftada hissetmiştim. Duyduğuma göre erkek çocuklar kızlara nazaran daha erken hisssediliyormuş. Bilimselliği var mı bilemiyorum ama seninkinin cinsiyeti bellimiydi?
ay sorunu anlayana kadar cok düsündün, cünkü bebegim ne zaman oynadi ? bende gercek anlamda oynamayi cagristirdi bir an...
bende hamileyim ve 17. haftada basladi, daha dogrusu ben hisetmeye basladim ( onlar hep hareket ediyorda )
simdi ise 20 haftadayim ve artik iletisim kurmaya basladik bile..!
sana saglikli ve mutlu hamilelik günleri diliyorum, tabii bütün hamile arkadaslara da..!
16 haftalıkken hissedebilirsin. Daha önceki oynamalar göz seyirmesi gibi hissediliyor ya da hissedilmiyor. Daha sonra sıkı tekmelerle o sana kendini hissettirecek annesi merak etme!