evelki hafta cuma günü iş yerine telefon geldi kayınvalidem ayben çabuk eve gel annem düşmüş kalçakemiğini kırmış hemen gitmem lazım gel çocuğa bak nasıl ağlıyor hemen izin aldım eve gittim müdürümde soruyor öğleden sonra gelecekmisin neyse eve gittim öğleden sonra oğlumuda alıp işe geldim
bu arada kayınvalidemin annesi yani anneanne birkaç hastane gezdikten sonra el ve mikro cerrahi hast kaldırılmış o gün tetkikler ctesi ameliyat birde 96 yaşında ameliyat riskli kayınvalide teyzeler hep ağlıyor neyse ameliyat oldu çarşamba günü eve geldi yani ortanca teyzenin evine o gündür kayınvalidem gece gündüz orada
bende bu sebeple bir hafta senelik iznimden kullandım yoktum bu süre içinde bizim canavarla sabah akşam gezdik sokakları dolaştık parka gittik bir birimize doyduk ama babaannesini gördüğünde çıldırdı kadının eteğinden bacağından ayrılmadı durup durup sarıldı tüm gece bu ğün beraberler
anneanneye şimdi kare şeklinde metal yürümesi için bir şey aldılar biraz yardımla tuvalate falan gidiyor doktoru ille yürüyeceksin demiş şimdi kalçasında platinle gayet mutlu biraz ağrıları var ve yaşlılık işte aarada doktorlara beni daha çok hasta ettiler diye kızıyor
hepinizi özlemişim