Toplam 8 sonuçtan 1 ile 8 arasındakiler gösteriliyor.
  1. Size ait olmayan bir senet ve evinize gelen icra :(

Arkadaşlar babam kalbindeki sorundan dolayı hastanede tedavi görüyordu. Ameliyat falan oldu neyse sorun bu değil.

Perşembe günü 4. İcradan bir teblig gelmiş babam adına o sırada babam hastanede yatıyordu . Annem almış.

İçinde bir senet fotokopisi babam adına düzenlenmiş kefil olarak gözüküyor Ama imza babama ait değil sadece isim benzerliği var Senetteki telefonu abim arayınca babamla aynı isimli bir adam çıkmış abim durumu izah edince adam benim haberim yok vs. deyip kapatmış teline ulaşılamıyor.

Tebliği Gönderen Avukatı aradık birşey olmaz imza sizin değilse dedi başından savdı. Avukat bir arkadaşımı aradım.
    Bİr dilekçe yazdık ama konuya babama bahsetmedik korkupta kalbi sorun çıkarmasın diye dilekçeyi İcra kabul etmemiş babamın gitmesi gerekiyormuş.

Çıkmaz sokakta yolumu kaybettim. Bir fikriniz varmı bana yardım edebileceğiniz. Bu durumda ne yapabiliriz.

2. Re: Size ait olmayan bir senet ve evinize gelen icra :(

noterden protesto çekin itiraz olsun konunun makamlarca gereği yapılır protesto çekilince icra gelemez konu yalnın tebliğgat süresini aşmadan bu işlemi yapmanızı öneririm zamanında itiraz yapılması gerekir benzeri bir durum başımdan geçmişti

Re: Size ait olmayan bir senet ve evinize gelen icra :(

İsim benzerliğinden kaynaklı bana da hukuk bürosundan mesaj geliyordu (cep telime). Şu tarihe kadar ödemezseniz, icra takibi başlayacaktır gibi... Hiç aramadım, sormadım uzunca bir süre mesajları yok saydım ama bu arada sinir olmadım değil. En son bir gün telefonla aradılar, kimseye borcum olmadığını ve buna emin olduğumu söyledim. TC numaramı sordular, sizdekini söyleyin dedim, onlardaki numara tamamen farklıydı. Bunun üstüne bir daha mesaj falan gelmedi.
    Umarım kısa sürede rahatlarsınız.

Aklıma gelen; babanızın hastanede olduğuna dair hastaneden alacağınız bir raporu da ekleyip, onun adına itiraz dilekcesi göndermeniz. Geçmiş olsun

5. Re: Size ait olmayan bir senet ve evinize gelen icra :(

Yeşim_Yıldırım yazdı:
    Aklıma gelen; babanızın hastanede olduğuna dair hastaneden alacağınız bir raporu da ekleyip, onun adına itiraz dilekcesi göndermeniz. Geçmiş olsun
    Teşekkür ederim Yeşim hanım, Aynı dediğiniz gibi yaptık ama kabul etmemişler dilekçeyi

Noterlede görüştük mutlaka kendi gerekli diyorlar.İhtar çekebilmek içinde

İnsanı o kadar zora sokuyorlar anlatamam.

Onlarda kendince haklı evet ama gene zor durumda bırakan kendileri değilmi ?

D!LéK yazdı:
    Yeşim_Yıldırım yazdı:
    Teşekkür ederim Yeşim hanım, Aynı dediğiniz gibi yaptık ama kabul etmemişler dilekçeyi

Noterlede görüştük mutlaka kendi gerekli diyorlar.İhtar çekebilmek içinde

İnsanı o kadar zora sokuyorlar anlatamam.

Onlarda kendince haklı evet ama gene zor durumda bırakan kendileri değilmi ?
    Noteri hastaneye götürmekten başka care yok gibi ozaman

AMAN DİKKAT! YENİ DOLANDIRICILIK YÖNTEMİ!! Ellerindeki kimlik bilgilerinle İcra Dairesine gidiyorlar..18.40 TL başvuru harcı yatırıyorlar.. Sizin hakkınızda … İLAMSIZ İCRA TAKİBİ başlatıyorlar… Borç hanesine…vicdansız vicdanlarına göre akıllarına ne gelirse yazıyorlar.. Bu 250 TL de oluyor….2500 TL de oluyor…ya da daha fazlası… Bir zaman sonra kapınıza postacı geliyor..ve size ÖDEME TEBLİGATINI imza karşılığı veriyor.. Açıyorsunuz okuyorsunuz… şaşırıyorsunuz… Gönderen kişiyi tanımadığınız için…’’ Kim ki bu ‘’ diyorsunuz.. Arkadaşlarınıza gösteriyorsunuz ve maalesef size yanlış bilgi veriyorlar.. ‘’ Boş ver abi…yanlışlık yapmışlardır..madem ki tanımıyorsun yırt at ‘’ diyorlar… Yırtıp atıyorsunuz kağıdı…İş bitti zannediyorsunuz ama…. İŞ DAHA YENİ BAŞLIYOR..! İtiraz süreniz 1 hafta….O zaman zarfında hiçbir şey yapmazsanız…Borcu kabul etmiş oluyorsunuz..!! Ensenize biniyorlar…Ödemezseniz o suratsız haciz memuru kapıda.. Alır almaz,akıllılık yapıp itiraz edip elinize resmi bir belge alırsanız…İŞLEM HEMEN DURUYOR.. Karşı taraf..Yani sahtekarlar…size karşı ‘’ İTİRAZ İPTAL DAVASI ‘’ açmıyorlar..çünkü foyaları meydana çıkmasını ,tanınmalarını istemiyorlar Başka yeni bir kurbanın peşine düşüyorlar…resmi işlem sıfırlana kadar takip etmekte yarar var..Yani bir nevi temiz kağıdı alana kadar.. Kimlik bilgilerimiz… Yanlış kişilerin eline geçtiği zaman başımıza gelebilecek felaketlerden birisi de bu… Dikkat edelim… ve lütfen bu bilgiyi dostlarımızla paylaşalım…

face de yayınlanan bir uyarı, burayı okuyunca aklıma bu geldi. geçmiş olsun..

imzalar için ayrı bir uzmanlık var adliyede eğer babanın imzası degilse zaten dava duser arkadasım.ınsanız hersey basımıza gelıyor,gecmıs olsun babana saglıgı ve yasadınız olay ıcın.ıns hersey yoluna gırer