Toplam 4 sonuçtan 1 ile 4 arasındakiler gösteriliyor.

cep telefonundan anlayan arkadaşlar??

ya rihanna nın i şarkısı var only girl diye hazar onu pek bi seviyo da geçen bir arkadaşın ıphone 4 ünün zil sesiydi hazarın keşke bizim telefon da böyle çalsaydı dedi

dedi deeee ben hayatımda 1-2 defa şarkı ile zil sesi yaptım onu da bizim kuzenler bluethood ile göndertile öyle şeyettik ama benim telefon nokia ıphondan gelmiyomuş öyle bende kala kaldım

şimdi bilen desin bakem öyle şarkılardan felan nasıl zil sesi yapılıyo şarkıyı yükleyerek olmaz baştan söyliim çünk zil sesi oluca sadece nakarat kısmı çalıyor öyle olmalı yoksa şarkı başından sonuna olmuyo

amaann anlayan bilin yazıversin de sevineyim akşam akşam allasen

2. Re: cep telefonundan anlayan arkadaşlar??

Benim telefon neredeyse surekli sessizde oldugundan standart tonlardan baska bir sey kullanmiyorum onun icin yardimci olamiyacam.

Re: cep telefonundan anlayan arkadaşlar??

Aysima-Yasemin yazdı:
    Benim telefon neredeyse surekli sessizde oldugundan standart tonlardan baska bir sey kullanmiyorum onun icin yardimci olamiyacam.
    ben eve telefon bağlatmadım sadece cep kullandığımdan eğer annemler filan arar da açmazsam anında alarma geçerler ondan nerde en bangır bangır melodi varsa onu seçiyoruz biz

4. Re: cep telefonundan anlayan arkadaşlar??

ogrenınce bana da ı love dance ı ındırır mısın=))
    Biz de Lara ıle ona byılıyoruz.gecen memorıal da guvenlıkcının cebınde de caldı da utanmasan blue tutusalım mı dıecektım

Benzer Konular

1. Tapu işlerinden -vergi oranlarından vs anlayan varmı arkadaşlar ??
    Konuyu Açan: aegean_3740, Forum: Genel Forum.
    Cevap: 6
    Son Mesaj: 01 Nisan 2009, 13:45
  2. Borsadan anlayan arkadaşlar
    Konuyu Açan: mer_ve, Forum: Genel Forum.
    Cevap: 7
    Son Mesaj: 20 Ekim 2008, 23:33
  3. arkadaşlar... aranızda rüya tabirlerinden anlayan var mı ????
    Konuyu Açan: emel_ayse, Forum: Genel Forum.
    Cevap: 1
    Son Mesaj: 24 Ocak 2008, 16:01
  4. bilgisayardan anlayan arkadaşlar yardımDÜZELTİİMMMMMM 1. SAYFADA
    Konuyu Açan: Tülin-Hazar, Forum: Genel Forum.
    Cevap: 5
    Son Mesaj: 21 Nisan 2007, 11:45
  5. Örgüden anlayan arkadaşlar! Yardım istiyorum!
    Konuyu Açan: _moonlight_, Forum: Genel Forum.
    Cevap: 11
    Son Mesaj: 24 Şubat 2007, 11:41