ya allah aşkına biri bana sabahın 5 inde kalkılıp diş fırçalanamıyacağını ,evin süpürülemeyeceğini söylesin.daha doğrusu oğluma.
evet yaklaşık 1,5 ay olacak ve ben egeyi tanıyamıyorum , sürekli bir şey isteyen , olmayınca ağlayan ,hemde morarırcasına , yatagında artık yatmayan , gece 1 lere kadar oturan ve hiç durmadan hareket halinde olan , yemek yemeyen , geceleri saat 2 de kalkıp beni odasına çagıran,ve sonunda birlikte yatmaya ikna eden bir oğlum oldu.vatana millete hayırlı uğurluy olsun
ya ben cok yoruldum ve bağırmak istiyorum.
bu gün her zamanki gibi eşimle kalkıp sabahın 5 inde önce diş fırçaladık sonra evi süpürdük.komsularım manyak bu kadın demiştir nereden bilsinler ev temizliğini oğlumun yaptıgını ha şu bir gerçek köşe bucak güzel süpürüyor.koltuk minderlerini kaldırıp altını bile süpürüyor ama yeter artık yaaaaaaaaaaaaaa!
akşam işten cıkıyorum eve geliyorum ve ceeeeeeeeeee oğlum kapıda beni bekliyor,ayakabıları giyilmiş şekilde.hemen dışarı cıkıyoruz ve hava kararana kadar sokaklardayız sonra eve geliyoruz , yemek yapmak istiyorum ama ne mümkün,elimden tutup beni biryerlere götürüyor,birşeyler istiyor,vermeyince veryansın
ama olmaz ki yaaaaaa! bende insanım eşim saat 21 ve bazen 24 gibi eve geliyor,bir haftadır ütü yapacağım birikti yapamıyorum,çünkü ütüyüde cok seviyor ve istiyor(ayrıca bu 2.ütüm ilki rahmetli oldu)oyuncak ütü,süpürge aldım yok tatmin olmadı onlarda aynı sesi çıkartıyor ama illaki gerçeği olacak.
abartmıyorum elektirik süpürgesi ve halı yıkamayı elbise dolabına soktum sürgülü kapı henüz açamıyor , ütü ve fön makinası fortmantoda
ya her gün aynı şeyler , aynı ağlama krizleri,masaya yemek yemek için oturuyoruz,kendi yemeğini hallettikten sonra benimkiyle oynamaya geçiyor içine su ktıyor ekmek doğruyor, yapma dersem ağlıyor.
ya be ne yapacağım ya oğlumun huyu değişti önceden hiç ağlamayan daha doğrusu ağlamayı bilmeyen,kendi kendine sessizce oynayan,yatağında 12 saat kesintisiz uyuyan oğlum gitti yerine tam bir tatlı canavar geldi.
ben eski egemi geri istiyorum
sizce bu 2 yaş sendromu denilen şeymi?eger oysa daha 6 ay var 2 yaşına olamaz olmaması lazım.
ay yazarken bile birtuhaf oldum içim daraldı.evime gelen arkadaşlarım hayrete düşüyor ne olmuş bu diyor,dip dibe geziyoruz bacağıma sarılı bir şekilde
hani hatırlarsanız yaklaşık 1 sene önce "[size=medium]OĞLUM BENİ SEVMİYOR,TENCERE TAVAYI DAHA ÇOK SEVİYOR, ÇOK ÜZÜLÜYORUM "[/size] diye form açmıştım ya ,sizlerde beni teselli etmiştiniz merak etme senide seviyordur ileride sana düşkün olur diye.
işte ben o lafımı geri aldım,yine babasına düşsün,....
ay rahatlar gibi oldum kızlar kusura bakmayın buralarda bagıramayacağım için sizlere yazdım affedin beni.
ve bana akıl verin eski güzel , sakin günlerime daha doğrusu iyi günlerime nasıl gideceğim bennnnnnnnnnnnnn