Elime broşürü geçti de.Daha önce hiç duymamıştım.Epey iddialılar.(VKV ile ilgileri yok sanırım?)
Bilgisi olan ver mı kurum hakkında?
http://www.kocegitimkolejleri.com/
Elime broşürü geçti de.Daha önce hiç duymamıştım.Epey iddialılar.(VKV ile ilgileri yok sanırım?)
http://www.kocegitimkolejleri.com/
Koç eğtim kolejleri ile ilgili herhangibir bilgi bulamadım. Sizin bulduğunuz bir bilgi varmıdır.
Web sayfaları yapım aşamasında. Tanıyan duyan kimse yok.
Merhaba
benim 2 çocuğum Koçeğitim kolejinde okuyor. daha önce kozyatağında bulunan Duru Koleji mağdurlarındanız biz. okulumuz iflas edince 2. dönemim başında Türer bey, (Koçeğitim dershanelerinin sahibi) okulu devraldı. şu anda eski enkaz üzerinden idareten,eğitim dönemini tamamlamaya çalışıyoruz ama esasa koçeğitim olarak önümüzdeki sene pek çok güzel şey yapılacak. kendisi bizim gibi sütten ağzı yanmış velileri bile ikna etti. umarım herşey çok güzel olacak...
Evet koç eğitim ankara ile ilgili bazı bilgilere ulaştım,4 ortaklı bir şirket ve ankarada tutunmaya çalışacaklar fakat,duyduğum ve öğrendiğim bi konu ;servis taşıma işini bir firma ile anlaşmışlar ve 20 gün sonra yani bu haftalarda sebepsiz yere iptal etmişler,taşımacı firmayı tanıyanlara sorduğumda ise bu sene bu okulun taşıma işini başkasına yaptırmazlar ve çok ciddi olaylar olur diye öğrendim.ben birinci sınıfa başlıcak kızımı bu yüzden dolayı bu sene kayıt ettirmeyi düşünmüyorum.
Bende çocuğumu okula kayıt ettirmek için gittim Ankara'da daha yenilermiş. Ankara'daki okul ortamını bilmiyolar. Servis işleri nasıl olur bilmiyorlar. Daha neti Ankara'yı bilmiyorlar. Şimdi öğrendimki bende servis işini Ankara'daki deneyimli firmaya vermişler ve geri vazgeçip İstanbul firmasına vermişler. İstanbul firmaları ankaradaki servis düzenine uyum sağlayamaz bence. Okulun Ankarada ilk senesi oldugundan çok deneyimsizler. Çocugumu o okula vermeyi düşünüyordum ama bunu iyice bi düşüncem büyük bir ihtimallede farklı bir okula kayıt ettircem.
arkadaşlar zamanında cumhuriyet lisesindeki servis taşıma işi için işlenen cinayeti hatırlayın,ben bu kadar acemi olduklarını sanmıyorum okul yönetiminin.benim çocuğum ted kolejinde okuyor çokda ilgilendirmez beni ama sadece sohbete katılmak istedim.
Bilgi olsa süper olur , çünkü İncirli E5 üzerindeki eski Boyner in binasına ilan asmışlardı , şube açacaklarmış. Dolayısıyla benim de ilgi alanıma girdi ama bende de bilgi yok.
Merhaba arkadaşlar,
Bu sene 11. sınıfa geçecek olan oğlumu ankara koç eğitim kolejine vermek istiyorum. Burada bu işi koordine eden ankaralı 30 yıllık eğitimci arkadaşımız görev yapmaktadır. Ona güvenerek, yaptıkları yatırıma bakarak ve İstanbuldaki 22yıllık tecrübelerine dayanarak kayıt yaptırmayı düşünüyorum.
evet var ama hiç iyişeyler söyleyemeyeceğim. Türer özbeyler yani tüm koç eğitimlerin kurucusudur kendisi. ankaradaki şube açılırken koç eğitim olarak açtılar şirketlerini. tüm işlerini bu şirket üzerinden yürüttüler. Ancak iş ödemelere gelince türer bey kimseye verdiği sözü tutmadı ödemeleri yapmadı. ondan sonra ise türer özbeyler lisesi diye ismini değiştirdiler. baktılar buda olmadı alacaklılar peşlerini bırakmayacaklar. şimdide özel lider eğitim olarak faaliyet gösteriyorlar. yani tam bir kumpas. başkalarının paraları üzerine kurulmuş bir sistem nasıl olurda çocuklara iyi bir eğitim verebilirki. türer özbeyler adına açılmış davalar var şuan. yakında göreceksiniz ankaradaki okuluda kapatmak zorunda kalacaklar. yada yine isim değiştirerek başka birilerine devredecekler. yazık çok yazık insanlar ne hale gelmişler. Allah ıslah eylesin.
DURUCUM yazdı:
http://www.kocegitimkolejleri.com/[/quote]
söylediklerinize katılıyorum kızım okuyor şu an tam bir dolandırıcılık diyebiliriz kapanmak üzere..............