2 çocuklu hatunlar size sesleniyorum.. çocuklarınızın arası nasıl? birlikte ne kadar zaman geçiriyorlar? hırgür var mı, ne kadar var?
benimkiler bu ara feci.. kız tahammülsüz.. oğlan ablayı zorluyor.. bazen canım cicim bazen kedi köpek durumları..
2 çocuklu hatunlar size sesleniyorum.. çocuklarınızın arası nasıl? birlikte ne kadar zaman geçiriyorlar? hırgür var mı, ne kadar var?
benimkiler bu ara feci.. kız tahammülsüz.. oğlan ablayı zorluyor.. bazen canım cicim bazen kedi köpek durumları..
Bizde şimdi bile hergün hırgür. Elvin büyüyünce olacakları düşünemiyorum
ne sen sor, ne de ben söyliyeyim desem
biri ergen odasında yanlız kalmak istiyor, biri oyun çocuğu sürekli ablasına askıntı oluyor.
"anne ablam benle oynamıyor, anne ablam bana bağırdı"
"anne Duru'yu al başımdan" vs muhabbeti de beni dellendiriyor.
geçen soracaktım unutmuşum,sahi napıyorlar bıcırıklar ece kabullendi mi elvi ni,araları nasıl genel olarakrozen yazdı:
Bizde şimdi bile hergün hırgür. Elvin büyüyünce olacakları düşünemiyorum
çok iyi geçinen kardeşlere imrenirim ben
2 erkek veya 2 kız olunca daha iyi geçiniyor kardeşler
bir de, erkek çocuk kızdan büyük olursa kavgasız günler daha fazladır
ay bende çok merak ediyorum,kraliçem ne yapacak çok merakj ediyorum.
cinsiyet belli değil daha,bakalım....
şimdilik kardeşim kardeşim diye kucağıma bile gelmiyor kardeşim düşer diyor ,doğunca ne yapacak
Genel anlamda fena degildir... Tabi birbirlerine cok kizdiklarida oluyor ama hepsi tahammul sinirlari icinde Aysima bazen tam bir ergen gibi davraniyor sinirli haller falan o zaman duruma el koyuyorum...
Bu konuda cok hassasim (sebebi kendi cocuklugumdan yasadigim bir takim tecrubeler) birbirlerine kesinlikle oyle cirkin davranmalarina izin vermiyorum abla buyudu karsima alip konusuyorum empati yapmasini saglamaya calisiyorum cok sukur anliyor, kardesi de gerektigi zaman uyariyorum bagris cagrisa hic gelemem...
Zeynep
Anıl'a Arda!nın arasında 10 yaş var amahiç fark etmiyor.
Sürekli didişme içindeler...
Benim de çocuklarımın artasında hemen hemen bu kadar yaş farkı var,kızım çok sakin büyüdü oğlum tam tersi,kök söktürüyor bize,özellikle ablasına...
O küçük diyorum kavga ettiklerinde ama kızım da küçük haksızlık yapmak istemyorum,ileride çok iyi arkadaş olacaklarına inaanıyorum.
iki çocuklu değilim ama iki kardeşim olar mı?
Ablamla aramızda 5.5 yaş fark var
İkimiz de bücürken çok çekişir anlaşamazdık
Ben hala bücürken o ilkokullu oldu, anlaşamazdık
Ben ilkokullu oldum o liseli, anlaşamazdık
Ben liseye geçtim o üniversiteli oldu, anlaşamazdık
O hala üniversitedeyken ben de üniversiteye başladım, anlaşmaya başlar gibi olduk
İkimiz de okulları bitirmiş çalışırken artık tamamen anlaşmaya karar verdik
Şimdi ikimiz de kırkını aşmışken, anlaşmanın zirvesindeyiz
Çok şükür